Μέσα σε 4 μήνες έκαναν 15 διαρρήξεις σε σπίτια στην Αγία Παρασκευή

cover
NewsRoom 25/06/2014 | 19:30

Συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 36 και 43 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές από οικίες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, γιατί λίγο πριν είχαν διαρρήξει ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, οι συλληφθέντες, το τελευταίο τετράμηνο τουλάχιστον είχαν συστήσει, μαζί με άλλους συνεργούς τους, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Ειδικότερα, κατά τις πρωινές ή απογευματινές ώρες παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε οικίες όταν οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει 15 κλοπές από οικίες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος χρυσαφικών, ενδυμάτων, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.