Newsroom

Newsroom

Μέλη της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησαν το Δημήτρη Στρατούλη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο εναντίον του βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη: Καταγγέλλουμε την…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο εναντίον του βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη:

Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε».Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά.

Ο Δ. Στρατούλης μεταφέρθηκε στο ιατρείο του σταδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικό έλεγχο.