Newsroom

Newsroom

Μελανσόν: Φρικτό λάθος η ψήφος στη Λεπέν

Ο Ζαν - Λικ Μελανσόν μιλώντας στο δίκτυο TF1 προειδοποίησε τους ψηφοφόρους του ότι μία ψήφος υπέρ του Εθνικού Μετώπου θα είναι «φρικτό λάθος».

59079a3a1dc524e8138b45e3

«Eίναι ξεκάθαρη η θέση μου (…) Δεν θα ψηφίσω Εθνικό Μέτωπο, πολεμώ το Εθνικό Μέτωπο. Και λέω σε όσους με ακούν: μην κάνετε το φρικτό λάθος να ρίξετε μια ψήφο υπέρ του Εθνικού Μετώπου, γιατί θα ωθήσετε τη χώρα σε γενική ανάφλεξη», δήλωσε ο υποψήφιος του κινήματος «Ανυπότακτη Γαλλία».

Ο Μελανσόν αρνήθηκε να δηλώσει εάν θα ψηφίσει λευκό ή υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ υπενθύμισε ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2015, ήδη, ο αριστερός πολιτικός δεν είχε απευθύνει έκκληση για το «ρεπουμπλικανικό μέτωπο». Γιατί, σύμφωνα με τον Μελανσόν, το «ρεπουμπλικανικό μέτωπο» αυτό που κάνει είναι να «δίνει άδεια πυροσβέστη σε πυρομανείς».

Ο Μελανσόν έδωσε «μια συμβουλή» στον υποψήφιο του κινήματος «Εμπρός»: Αντί να με προσβάλετε, αντί να κακομεταχειρίζεστε τους φίλους μου, γιατί για παράδειγμα δεν κάνετε μια κίνηση; Η Μαρίν Λεπέν προσπαθεί τουλάχιστον να μιλά στους Ανυπότακτους.

Καλεί τον Εμανουέλ Μακρόν να κάνει μια κίνηση προς αυτούς, αποσύροντας το σχέδιό του για τη μεταρρύθμιση του εργατικού κώδικα.

«Κατά τη γνώμη μου, η Γαλλία θα απαλλαγεί από την Μαρίν Λεπέν σε αυτές τις εκλογές, και εμείς, σε έναν μήνα, θα απαλλαγούμε όλοι μαζί από την πολιτική του Μακρόν» με την ευκαιρία των βουλευτικών εκλογών είπε ο Μελανσόν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, για παράδειγμα στη Μασσαλία, την Τουλούζη ή την Λιλ.

Είναι προϊόν φωτομοντάζ; Νέος σάλος με το πρώτο επίσημο πορτραίτο του πριγκιπικού ζεύγους της Δανίας

dania prigkipes

Είναι προϊόν φωτομοντάζ; Νέος σάλος με το πρώτο επίσημο πορτραίτο του πριγκιπικού ζεύγους της Δανίας

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν εντόνως ότι το πορτραίτο είναι προϊόν είτε φωτομοντάζ,…

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για μια ταινία – «Λάθος» οι μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

pexels tima miroshnichenko 7991326

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για μια ταινία – «Λάθος» οι μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

Μια νέα έρευνα απάντησε στο ερώτημα για το ποια είναι η ιδανική διάρκεια για μια…