Μελάνια Τραμπ: Από τα αισθησιακά εξώφυλλα και τις πασαρέλες, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Η Μελάνια Τραμπ σε λίγες μόνο ώρες θα γίνει και επίσημα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ παίρνοντας τη θέση της Μισέλ Ομπάμα.

5881f8891dc524cb458b456a

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την αμερικανική προεδρία, η Μελάνια τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή ομορφιά της. Ποια είναι όμως ακριβώς η Μελάνια Τραμπ;

Το πραγματικό της όνομα είναι Μελάνια Κναβς και γεννήθηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα, σε ένα μικρό χωριό στη Σλοβενία, στο Sevnica, στις 26 Απριλίου, του 1970. Μεγάλωσε με τους γονείς και την αδελφή της Ines σε ένα μικρό σπίτι. Προέρχεται από μία οικογένεια που ο πατέρας ήταν οργανωμένος στο τοπικό Κομμουνιστικό Κόμμα.


Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.

«Η μαμά μου ήταν στο χώρο της μόδας. Ήμουν πέντε χρονών όταν έκανα την πρώτη μου πασαρέλα και έκανα διαφημίσεις στην ηλικία των 16» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Αρχικός της στόχος ήταν να σπουδάσει αρχιτεκτονική και σχεδιασμό στο πανεπιστήμιο, αλλά τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ αφού σε ηλικία 18 ετών άρχισε να εργάζεται σε ιταλικό πρακτορείο.


Το 1996, η Μελανία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και η ίδια κοσμούσε τα εξώφυλλα διάσημων περιοδικών όπως στη Vogue, το GQ και το Sports Illustrated. Μάλιστα από το φωτογραφικό της άλμπουμ δεν λείπουν και οι φωτογραφίες, όπου η Μέλανια φοράει τα απολύτως απαραίτητα, ποζάροντας αισθησιακά στο φακό.



«Ήρθε για δουλειά. Δεν ήρθε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Έτσι, έκανε ό, τι άρμοζε σε ένα μοντέλο – πήγαινα στο γυμναστήριο και στη δουλειά», δήλωσε ο Paolo Zampolli, ιδρυτής του πρακτορείου μοντέλων iD Model Managament.


Με τον Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη το 1998, στην Εβδομάδα Μόδας, όταν ήταν μόλις 28 ετών.

Ο Ντόναλντ – ο οποίος είναι κατά 24 χρόνια μεγαλύτερός της – μόλις είχε χωρίσει εκείνη την περίοδο από τη δεύτερη σύζυγό του, Marla Maples.


«Είδα την Μελανία και είπα, “Ποιος είναι αυτή;”» είχε πει στο People ο Ντόναλντ Τραμπ για την στιγμή που πρωτοείδε την Μελάνια.

«Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο. Ήταν καταπληκτική. Προσπάθησα να πάρω τον αριθμό της, αλλά δεν θα μπορούσε να το δώσει σε μένα».

«Είχα ακούσει ότι ήταν γυναικάς» και έτσι είπα, «εγώ δεν θα είμαι άλλη μία από αυτές» έχει δηλώσει από την πλευρά της η Μελάνια σε συνέντευξη για εκείνες τις μέρες της γνωριμίας τους.


Ωστόσο, δεν άργησε να ανθίσει ένας έρωτας μεταξύ τους, και το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά σε μια πλούσια τελετή στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα το 2005. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους Barron. Το πρώτο του παιδί με την Μελάνια και το πέμπτο του συνολικά.


Σήμερα, η Μελάνια Τραμπ θα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της στην τελετή ορκωμοσίας του ωστόσο, στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στη Νέα Υόρκη αφού έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θα συνεχίζει να μένει στο Πύργο μέχρι ο 10χρονος σήμερα γιος τους τελειώσει τη σχολική χρονιά. 


Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος