Newsroom

Newsroom

Μεγάλη πυρκαγιά στη Μεγαλόπολη

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική περιοχή στο Ανεμοδούρι…

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική περιοχή στο Ανεμοδούρι Αρκαδίας, στην περιοχή της Μεγαλόπολης. Η φωτιά έλαβε γρήγορα διαστάσεις και πέρασε μέσα από το χωριό, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ έχει κάψει ένα σπίτι στην άκρη του οικισμού.

Από την φωτιά έχουν τραυματιστεί δύο άνθρωποι κατά την διάρκεια της κατάσβεσης στο χωριό. Πρόκειται για μια γυναίκα που μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης με εγκαύματα και έναν 60χρονο άνδρα που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε δύο σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στην μάχη της κατάσβεσης υπάρχει ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με αρκετά οχήματα, δεκάδες πυροσβέστες από την Αρκαδία και γειτονικούς νομούς, 22 άτομα πεζοπόρο, ενώ στην περιοχή επιχειρούν με 4 αεροσκάφη καναντέρ κι ένα ελικόπτερο.