Newsroom

Newsroom

Μεγάλη δικαίωση για την Έλενα Ακρίτα: Αναγκάστηκε σε «συγγνώμη» η Μικαέλα Ζορμπά για τη σύνταξη του πατέρα της

H Έλενα Ακρίτα είχε κινηθεί νομικά κατά της Μικαέλας Ζορμπά για τις συκοφαντικές αναρτήσεις σχετικά με τη σύνταξη του πατέρα της

rsz akrita

Μία ακόμη δικαστική δικαίωση έρχεται για την Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε κινηθεί νομικά κατά της Μικαέλας Ζορμπά για τις συκοφαντικές αναρτήσεις σχετικά με τη σύνταξη του πατέρα της.

«Η Μικαέλα Ζορμπά ή «Μικαέλα με το Κάππα» μου ζητάει γραπτώς συγγνώμη μετά από το εξώδικο που τής έστειλα για όσα άθλια, ψεύδη και συκοφαντικά έγραψε για την σύνταξη του πατέρα μου» αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση της και σχολιάζει «Να περάσει ο επόμενος».

Η ίδια, σε νεότερη ανάρτηση της, αναφέρει ότι για τη σύνταξη του πατέρα της έχει κινηθεί νομικά μέχρι τώρα τρεις φορές. « Κατά της ακροδεξιάς εφημερίδας Στόχος, κατά του Χ. Σκαλούμπακα και κατα της Μ. Ζορμπά. Και οι τρεις ανακάλεσαν πλήρως και οι τρεις μου ζήτησαν συγγνώμη» σημειώνει.

«Θα συνεχίσω με τη νόμιμη οδό και δεν θα αφήσω σε χλωρό κλαρί όποιον τολμήσει να κάνει το ίδιο. Δυστυχώς για αυτούς, δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά» καταλήγει η Έλενα Ακρίτα.