Newsroom

Newsroom

«Μέχρι και η Barbie κατεβαίνει σε απεργία» – Επική ανάρτηση από το ΠΑΜΕ

Φαντάζεστε τη Margot Robbie να φωνάζει «Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά...»;

margot robbie barbie

Με διεθνιστική διάθεση αλλά και με μεγάλη έμπνευση το ΠΑΜΕ στηρίζει την απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε κάθε εργαζόμενο να ενταχθεί στα συνδικάτα και στα σωματεία.

Το συνδικάτο των ηθοποιών  του Χόλιγουντ SAG-AFTRA απεργεί στηρίζοντας την απεργία των σεναριογράφων και το ΠΑΜΕ μας καλεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της  Barbie ή αλλιώς της υπέροχης Margot Robbie.

Στην ανάρτηση που έκανε που έκανε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) διαβάζουμε αναλυτικά:

«Ακόμα και η Barbie είναι έτοιμη να κατέβει σε απεργία. Αλληλεγγύη στην απεργία των σεναριογράφων.

Έρχεται απεργία των ηθοποιών. Γιατί δεν έχετε γίνει μέλος της Ένωσής σας;».

Το επικό tweet του ΠAME:

Το ισχυρό συνδικάτο των Αμερικανών ηθοποιών ανακοίνωσε ότι αρχίζει επίσημα απεργία από τα μεσάνυχτα τοπική ώρα (10 το πρωί Παρασκευής ώρα Ελλάδας), μετά την κατάρρευση των συνομιλιών με τα στούντιο, ανακοίνωσε σήμερα ο Ντάνκαν Κράμπτρι-Αϊρλαντ, ο επικεφαλής διαπραγματευτής του συνδικάτου των ηθοποιών SAG-AFTRA.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να παραλύσει τελείως το Χόλιγουντ, όπου η παραγωγή ταινιών και σειρών γίνεται ήδη με μεγάλη βραδύτητα λόγω του κοινωνικού κινήματος των σεναριογράφων.

“Το εθνικό συμβούλιο του SAG-AFTRA ψήφισε ομόφωνα υπέρ της απεργίας κατά των στούντιο και των ραδιοτηλεοπτικών φορέων”, δήλωσε ο Κράμπτρι-Αϊρλαντ, ο οποίος είναι και εθνικός εκτελεστικός διευθυντής του συνδικάτου που εκπροσωπεί 160.000 ηθοποιούς και άλλους επαγγελματίες της μεγάλης και της μικρής οθόνης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι “ξέρουμε πως έχουμε την αλληλεγγύη των ηθοποιών από όλο τον κόσμο”. Η απεργία αυτή γίνεται για να διασφαλίσουμε ότι ο βιοπορισμός των μελών μας δεν θα αφαιρεθεί από την τεχνητή νοημοσύνη, τόνισε.

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV