Με σεξιστικό εμετό γιορτάζει ο Μπέος την Ημέρα της Γυναίκας (video)

O Αχιλλέας Μπέος δεν κατάφερε να κρύψει για μια ακόμα φορά πόσο βαθιά σεξιστής είναι

μπέος

Με το γνωστό μάτσο, χυδαίο και σεξιστικό στυλ που τον χαρακτηρίζει «ευχήθηκε» στις γυναίκες που βρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Βόλου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Αφού επανέλαβε τις γνωστές κοινοτυπίες για το πόσο σημαντικές είναι οι γυναίκες – για τη ζωή ενός άντρα πάντα – αποφάσισε να πει ένα ανέκδοτο που πίστεψε πως ταιριάζει στην περίσταση.

Υπέδειξε λοιπόν στο γυναικείο, κατά βάση, κοινό να τον ακούσει με προσοχή, κουνώντας πάντα το δάχτυλό του, και με την γνωστή αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτηρίζει είπε το σεξιστικό του ανέκδοτο.

Η ιστορία του Αχιλλέα Μπέου διαδραματίζεται σε ένα μέρος που λέγεται… Καραβαϊκή (!) όπου, με λίγα λόγια, συγκέντρωσε ο Θεός όλες τις γυναίκες που απατούν τους συζύγους τους για να τις πνίξει. Φυσικά, το ανέκδοτο δεν θα μπορούσε να κλείσει με άλλη λέξη από το «πουτάνες».

Μάλιστα, η ιστορία γίνεται ακόμα πιο εξευτελιστική για την ανθρώπινη ύπαρξη καθώς το ακροατήριο χειροκρότησε με πάθος αυτό το σεξιστικό παραλήρημα. 

Και όλα αυτά διαδραματίζονται σε μια πόλη της «πολιτισμένης Δύσης» που θέλει να λέει ότι τιμά τους αγώνες των γυναικών, και μάλιστα από τα χείλη του εκλεγμένου δημάρχου της.

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές σε Αθήνα και Αττική θα μείνουν χωρίς ρεύμα σήμερα

timi ilektrikou vatikiotis

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές σε Αθήνα και Αττική θα μείνουν χωρίς ρεύμα σήμερα

Διακοπές ρεύματος καταγράφονται για ακόμη μία ημέρα σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής.