Newsroom

Newsroom

Με πόνο ψυχής αλλά το ψηφίζει η Ντόρα

Και το νέο Μνημόνιο θα λάβει τελικά την ψήφο της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε στην Επιτροπή Οικονομικών…

ntora

Και το νέο Μνημόνιο θα λάβει τελικά την ψήφο της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

«Με πόνο ψυχής η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση γιατί αντιλαμβάνεται ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρεοκοπήσει η χώρα» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, η οποία έσπευσε πάντως να χαρακτηρίσει τη σύμβαση κάκιστη, καθώς όπως είπε δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με Ελληνικές αντιπροτάσεις.

Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τη συμφωνία άδικη, καθώς «το τίμημα θα το πληρώσουν για άλλη μια φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Παράλληλα, επιτέθηκε στα άλλα τρία κόμματα που συγκυβερνούν για τη στάση τους το τελευταίο διάστημα κάνοντας λόγο για καραγκιοζιλίκια τα κάλεσε να σοβαρευτούν ενώ σημείωσε ότι μέχρι χθες, η ανακοίνωση του πρωθυπουργού μιλούσε για συμφωνία τριών αρχηγών και τριών κομμάτων με το μόνο σημείο διαφωνίας τους τις συντάξεις.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…