Newsroom

Newsroom

Με Νεοελληνική Γλώσσα ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εξετάζονται σήμερα οι περίπου 105.000 υποψήφιοι που διεκδικούν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς…

panelladikes 1

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εξετάζονται σήμερα οι περίπου 105.000 υποψήφιοι που διεκδικούν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς ανοίγει η αυλαία των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η διαδικασία των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, ενώ από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 24 Ιουνίου θα γίνουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων. Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο. Μετά τις 15 Ιουνίου θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…