Με μαφιόζικο τρόπο η εκτέλεση και απόπειρα εξαφάνισης του πτώματος στο Αιγάλεω

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως γύρω από το έγκλημα στο Αιγάλεω. Τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για φωτιά σε…

aigalew egklhma

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως γύρω από το έγκλημα στο Αιγάλεω. Τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Σαράφη και Μούδρου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο όμως, ανακάλυψαν εμβρόντητοι το μισοκαμένο και τεμαχισμένο πτώμα ενός μεσήλικα άντρα, που τα μέλη του είχαν τοποθετηθεί μέσα σε σακούλα σκουπιδιών στον κάδο.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν αμέσως άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που ερευνούν την υπόθεση και κατά την επιτόπια αυτοψία έγινε αντιληπτό πως το θύμα έφερε θανάσιμα πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο και το πτώμα του στη συνέχεια τεμαχίστηκε από την μέση και πάνω και στα άνω και κάτω άκρα. Η λεπτομέρεια που κάνει ωστόσο τη διαφορά, είναι ότι οι δράστες φρόντισαν να κόψουν και να εξαφανίσουν από τους καρπούς και κάτω τα χέρια του θύματος, δηλαδή τις παλάμες και τα δάχτυλα, πιθανότατα για να καταστήσουν εξαιρετικά δύσκολη την ανακάλυψη της ταυτότητάς του.

Η πρακτική τεμαχισμού συνηθίζεται στις συμμορίες αλλοδαπών που πραγματοποιούν απαγωγές κυρίως Πακιστανών, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση έχει περισσότερες ομοιότητες με Μαφία, καθώς η λεπτομέρεια αυτή τραβάει περισσότερο την προσοχή των αστυνομικών. Βεβαίως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί το παραμικρό ενδεχόμενο, ακόμα και τα προσωπικά κίνητρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο δράστης ή οι δράστες είχαν σαν κίνητρο την εξαφάνιση όσο το δυνατόν των στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό της ταυτότητας του θύματος.

Το γεγονός της μη επιλογής ενός πιο ερημικού σημείου για την πράξη αυτή, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ενδεχομένως το έγκλημα να έγινε στην ευρύτερη περιοχή και οι δράστες να βιάζονταν να ξεφορτωθούν το πτώμα για αυτό και να επέλεξαν έναν κάδο απορριμμάτων σε μία γειτονιά.