Newsroom

Newsroom

Με βροχή το Μεγάλο Σάββατο

Άστατος καιρός αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο, ενώ κατά περιόδους θα είναι νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

5ac84c1a1dc5248b4c8b456d

Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θράκη τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

dimitrakopoulos

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Τι είπε ο δικηγόρος του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις καταγγελίες…

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…