Με το βλέμμα στον ΣΥΡΙΖΑ τα ειδικά προεκλογικά δικαστήρια

Τι κι αν τους κράζουν στο Ευρωκοινοβούλιο για τα push backs. Τι κι αν τους κράζουν 776 πανεπιστημιακοί απ’όλον τον κόσμο και τους ζητάνε να σεβαστούν το δημόσιο πανεπιστήμιο.

30195864 omilia 47

Τι κι αν τους κράζουν οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα για την κατάσταση της ενημέρωσης στην Ελλάδα. Αυτοί προχωρούν απτόητοι. Στήνουν ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο NOVARTIS, στήνουν ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Θέλουν μια προεκλογική περίοδο με ειδικά δικαστήρια με κατηγορούμενη την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους φτάνει ο απόλυτος έλεγχος της ενημέρωσης, η απόλυτη προπαγάνδα, η απόλυτη χειραγώγηση των ειδήσεων, θέλουν κάτι ποιο χειροπιαστό. Θέλουν ειδικά δικαστήρια για να μην αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ανάσα.

Για να βομβαρδίζουν τον κόσμο με συνεχείς κατηγορίες για τον ΣΥΡΙΖΑ, ώσπου ο κόσμος να πει «βοήθεια Μητσοτάκη σώσε μας» και να τον ξαναψηφίσει. Παραπέμπουν την κυρία Τουλουπάκη πού έψαχνε το σκάνδαλο NOVARTIS και φυσικά δεν παραπέμπουν κανέναν από τους δικαστικούς που αρνιόνταν να πάρουν στοιχεία από τους Αμερικανούς και βραχυκύκλωναν την εξιχνίαση του σκανδάλου. Παραπέμπουν τον Νίκο Παππά στο ειδικό δικαστήριο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, αφού δεν κατόρθωσαν να του φορτώσουν κάποιο κακούργημα, την ίδια στιγμή που οι υπουργοί υγείας της NOVARTIS μένουν άσπιλοι και αμόλυντοι, αν και έκαναν όλα τα «χατίρια» της εταιρείας.

Θέλουν εκλογές με ειδικά δικαστήρια, για να στριμώξουν πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Η ΝΔ προχωρά με σχέδιο προς τις εκλογές. Τα ειδικά δικαστήρια είναι μέρος αυτού του σχεδίου. Η ΝΔ προχωρά απολύτως πάνω στα λόγια και τις ιδέες του εκλεκτού της υπουργού και πρώην γραμματέα της νεολαίας της ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη: «…Ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές»

Αυτό το σκηνικό ζούμε σήμερα: Παρεμβάσεις στο κράτος και τους θεσμούς. Η αριστερά δεν πρέπει να ξαναέρθει στην εξουσία. Στη Βραζιλία απαγόρεψαν στον πρώην πρόεδρο της χώρας Λούλα ντα Σίλβα να συμμετάσχει στις εκλογές του 2018, μ’αποτέλεσμα να εκλεγεί ο φασίστας Μπολσονάρου. Αργότερα ο Λούλα δικαιώθηκε, όμως ο Μπολσονάρου είχε ήδη εκλεγεί. Εδώ έχουμε τα ειδικά δικαστήρια. Η δεξιά του Μητσοτάκη και των ολιγαρχών που τον στηρίζουν δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ξαναέρθει στην εξουσία.

Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα. Θ’αντιδράσουμε, ή θα πάμε ως πρόβατα επί σφαγήν;
Δικιά μας η επιλογή, δικιά μας κι η απόφαση…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ