Μαθήματα… ανθρωπιάς από τον Πορτοσάλτε σε πυρόπληκτο: «Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε» 

«Κάποια στιγμή πρέπει εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο να τα λέμε»

2607648

Εντυπωσιακή ήταν η παντελής απουσία ενσυναίσθησης που κατάκλυσε τον Άρη Πορτοσάλτε, σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, απευθυνόμενος σε έναν άνθρωπο που κάηκε το σπίτι του από τη μεγάλη φωτιά στο Αλεποχώρι.

Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατά τη ζωντανή σύνδεση με τον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, με ύφος δικαστή καλούσε επανειλημμένα τον ρεπόρτερ να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που κάηκε εάν το είχε ασφαλισμένο.

Σε φανερά δύσκολη θέση ο ρεπόρτερ, επιχείρησε να μεταφέρει τις δύσκολες ώρες τις οποίες περνάει ο ιδιοκτήτης, περιγράφοντας το δράμα του και αφού είπε ότι ο άνθρωπος είναι σε απελπισία και κλαίει, ο Άρης Πορτοσάλτε διέκοψε ξανά για να επαναλάβει με επικριτικό ύφος: «Ζητώ συγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση αυτό».

Με την παρουσιάστρια της εκπομπής να προσπαθεί να μαζέψει τη συζήτηση  επισημαίνοντας ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέχισε λέγοντας ότι «κάποια στιγμή πρέπει εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο να τα λέμε, να τ’ ακούμε».

Έκπληκτη η παρουσιάστρια είπε ξανά στον Άρη Πορτοσάλτε «τώρα πάνω από τις στάχτες να τους κάνουμε συστάσεις;» με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει: «Δε λέω γι’ αυτόν τον άνθρωπο αλλά για εμάς τους υπόλοιπους, για να μην κλαίμε όλοι μαζί πάνω από τα αποκαΐδια».

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…