Μας δουλεύει ο Σκέρτσος; – «Ο πρωθυπουργός είναι εργασιομανής. Δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες» (video)

Είναι πραγματικά άγνωστο ποια είναι η άποψη του Άκη Σκέρτσου για το επίπεδο νοημοσύνης των πολιτών - Ξέχασε τα τριήμερα ακόμα και εν μέσω πανδημίας;

5302030

Το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε να πλέξει ο Άκης Σκέρτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24.

Το «δεξί χέρι» του Πρωθυπουργού αποφάσισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι είναι δουλευταράς και θέλει να μείνει για τουλάχιστον οκτώ χρόνια πρωθυπουργός.

Είναι πραγματικά άγνωστο ποια είναι η άποψη του Άκη Σκέρτσου για το επίπεδο νοημοσύνης των πολιτών. Ίσως όχι και η καλύτερα, διαφορετικά θα μπορούσε να αναλογιστεί την οργή των ψηφοφόρων για τα τριήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Εκτός αν ο Πρωθυπουργός εργάζεται με τηλεργασία. Βέβαια, οι εικόνες που τον δείχνουν να κάνει motocross ή να συμμετέχει σε άλλες δραστηριότητες αναψυχής, σίγουρα φανερώνουν ότι δεν έχει χρόνο ούτε για τηλεργασία.

Βέβαια, ο Άκης Σκέρτσος έχει άλλη άποψη. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Έχουμε έναν Πρωθυπουργό ο οποίος είναι πάνω από τα πράγματα και δίνει μάχες και εδώ στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες. Είναι εργασιομανής ο Πρωθυπουργός. Δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες και δουλεύει σε πάρα πολλά επίπεδα Θέλει να είναι Πρωθυπουργός τουλάχιστον οκτώ χρόνων γιατί ξέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει. Έχουμε μια Κυβέρνηση που νοιάζεται, νοιαζόμαστε καθημερινά».

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έλειψε για κάποιο τριήμερο αναψυχής. Ήταν στην Αθήνα και κατάφερε η Ελλάδα να εμπλακεί σε έναν πόλεμο.

 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…