Μας (ξανά) "έκαψε" τα μάτια ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (ΦΩΤΟ)

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πρέπει να είναι ο πρώτος μεταξύ των «αρίστων» που έχει στους κόλπους της η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την ικανότητά του να κάνει ορθογραφικά λάθη σχεδόν σε κάθε τι που γράφει στο twitter του;

Χθες, ανακαλύψαμε τυχαία ότι αυτός ο γίγας της διανόησης επινόησε τη φράση «ανεξαρτήτου αποτελέσματος». Η ακριβής φράση του ήταν «ανεξαρτήτου αποτελέσματος της έρευνας προκαλεί το γεγονός ότι πλοίαρχος και πλοιοκτήτρια παραμένουν ελεύθεροι». Το σωστό βέβαια, όπως θα όφειλε να γνωρίζει ως μέλος της ομάδας των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι «ανεξαρτήτως» αποτελέσματος και όχι φυσικά «ανεξαρτήτου». 


Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Αφενός διότι αυτό το πρώτο «τιτίβισμά» έχει κι άλλα λάθη (όχι ορθογραφικά, σε κάθε περίπτωση όμως ουσιώδη), τα οποία παραλείψαμε να σχολιάσουμε χθες, και αφετέρου διότι λίγο αργότερα έκανε και δεύτερο tweet, με νέο ορθογραφικό λάθος! Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε ένα – ένα, όπως τα εντόπισε το tribune.gr.

Πρώτο λάθος: Ανεξαρτήτου αποτελέσματος. – Σωστό: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Δεύτερο λάθος: πλοίαρχος και πλοιοκτήτρια (εταιρεία) – Σωστό (πρόταση): πλοίαρχος(καπετάνιος) και πλοιοκτήτης

Τρίτο λάθος: παραμένουν ελεύθεροι – Σωστό: Πώς θα γίνουν συλλήψεις εφόσον η δικογραφία βρίσκεται ακόμα στα χέρια των προανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού; Τα εντάλματα εκδίδονται από τη Δικαιοσύνη και όχι από τη Νομοθετική ή Εκτελεστική Εξουσία.

Αφού κατάφερε λοιπόν να μας «κάψει» τρεις φορές σε μια πρόταση 13 λέξεων (!), είπε να μας αποτελειώσει, τουιτάροντας το εξής: 


Για να μην αναρωτιέστε, η λέξη «αυτώφορη» την οποία γράφει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν υπάρχει. Η λέξη αυτόφωρη αντιθέτως υπάρχει και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. 

Ίσως ήρθε η ώρα πάντως για το μέλος της ομάδας των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτή της ΝΔ, να εγκαταστήσει αυτό το Τ9 το οποίο στην περίπτωσή του θα αποδεικνυόταν εξαιρετικά χρήσιμο. Θα μπορούσε επίσης πριν τουιτάρει να γράφει τις προτάσεις του σ’ ένα word, ώστε ο αυτόματος διορθωτής να τον βοηθάει. Δεν ξέρουμε, ιδέες ρίχνουμε… 

Διαβάστε σχετικά: Χρησιμοποιεί πλέον Τ9 ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (TWEET)

Τεράστια επιτυχία για την κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στα 4Χ50μ. ελεύθερο ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Τεράστια επιτυχία για την κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στα 4Χ50μ. ελεύθερο ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Oι Κρίστιαν Γκολομέεβ, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος γράφουν ιστορία στο Οτοπένι της…

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

Μαλάλα Γιουσαφζάι: «Παράνομο και αδύνατο να είσαι κορίτσι» υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν

«Είναι επιτακτικό να αποκαλέσουμε το αφγανικό καθεστώς αυτό που πραγματικά είναι: ένα καθεστώς απαρτχάιντ βασισμένο…

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Τραγωδία στην Πιερία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών των οχημάτων χρειάστηκε να επιχειρήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 6…