Μας (ξανά) "έκαψε" τα μάτια ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (ΦΩΤΟ)

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πρέπει να είναι ο πρώτος μεταξύ των «αρίστων» που έχει στους κόλπους της η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την ικανότητά του να κάνει ορθογραφικά λάθη σχεδόν σε κάθε τι που γράφει στο twitter του;

5825d5191dc52477308b4698 1

Χθες, ανακαλύψαμε τυχαία ότι αυτός ο γίγας της διανόησης επινόησε τη φράση «ανεξαρτήτου αποτελέσματος». Η ακριβής φράση του ήταν «ανεξαρτήτου αποτελέσματος της έρευνας προκαλεί το γεγονός ότι πλοίαρχος και πλοιοκτήτρια παραμένουν ελεύθεροι». Το σωστό βέβαια, όπως θα όφειλε να γνωρίζει ως μέλος της ομάδας των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι «ανεξαρτήτως» αποτελέσματος και όχι φυσικά «ανεξαρτήτου». 


Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Αφενός διότι αυτό το πρώτο «τιτίβισμά» έχει κι άλλα λάθη (όχι ορθογραφικά, σε κάθε περίπτωση όμως ουσιώδη), τα οποία παραλείψαμε να σχολιάσουμε χθες, και αφετέρου διότι λίγο αργότερα έκανε και δεύτερο tweet, με νέο ορθογραφικό λάθος! Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε ένα – ένα, όπως τα εντόπισε το tribune.gr.

Πρώτο λάθος: Ανεξαρτήτου αποτελέσματος. – Σωστό: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Δεύτερο λάθος: πλοίαρχος και πλοιοκτήτρια (εταιρεία) – Σωστό (πρόταση): πλοίαρχος(καπετάνιος) και πλοιοκτήτης

Τρίτο λάθος: παραμένουν ελεύθεροι – Σωστό: Πώς θα γίνουν συλλήψεις εφόσον η δικογραφία βρίσκεται ακόμα στα χέρια των προανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού; Τα εντάλματα εκδίδονται από τη Δικαιοσύνη και όχι από τη Νομοθετική ή Εκτελεστική Εξουσία.

Αφού κατάφερε λοιπόν να μας «κάψει» τρεις φορές σε μια πρόταση 13 λέξεων (!), είπε να μας αποτελειώσει, τουιτάροντας το εξής: 


Για να μην αναρωτιέστε, η λέξη «αυτώφορη» την οποία γράφει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν υπάρχει. Η λέξη αυτόφωρη αντιθέτως υπάρχει και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. 

Ίσως ήρθε η ώρα πάντως για το μέλος της ομάδας των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτή της ΝΔ, να εγκαταστήσει αυτό το Τ9 το οποίο στην περίπτωσή του θα αποδεικνυόταν εξαιρετικά χρήσιμο. Θα μπορούσε επίσης πριν τουιτάρει να γράφει τις προτάσεις του σ’ ένα word, ώστε ο αυτόματος διορθωτής να τον βοηθάει. Δεν ξέρουμε, ιδέες ρίχνουμε… 

Διαβάστε σχετικά: Χρησιμοποιεί πλέον Τ9 ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (TWEET)

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος