Μαρτυρίες σοκ για τη 10χρονη Μαρκέλλα

Σοκάρoυν οι μαρτυρίες  των ανθρώπων που βρήκαν  την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Για το πώς βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Καλαμαριά μίλησε ο άνθρωπος που την εντόπισε σήμερα το πρωί και περιέγραψε τη στιγμή που είδε το κορίτσι, η εξαφάνιση του οποίου προκάλεσε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.

Ο Γιώργος Οικονόμου, όπως είναι το όνομα του άνδρα που την βρήκε, έκανε λόγο για ένα κατάκοπο παιδί, ενώ εντύπωση προκαλεί η αναφορά του πως η μικρή Μαρκέλλα δεν ήθελε να ενημερωθεί η αστυνομία για τον εντοπισμό της.

«Είδα το κοριτσάκι με μια σχολική τσάντα στην πλάτη να έρχεται από το Μέγαρο Μουσικής προς το σημείο που βρισκόμουν. Παρέπαιε, έδειχνε κουρασμένο. Της είπα: “Που πας με την τσάντα; Δεν έχει σχολείο σήμερα”. Μου είπε ότι θέλει να πάει στο σπίτι της. Την ρώτησα τη διεύθυνση και μου είπε “Καισαρείας”. Ρώτησα το όνομά της και μου είπε ότι τη λένε Μαρκέλλα. Είχα δει το silver alert στην τηλεόραση και είχα συγκρατήσει το όνομα. Ζήτησα από μια φίλη μου που περνούσε από το σημείο να της κάνει παρέα μέχρι να καλέσω την αστυνομία. Η Μαρκέλλα μου ζήτησε να μην πάρω το 100», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας που εντόπισε την μικρή Μαρκέλλα.

«Την είχαν με χειροπέδες – Μου είπε ότι την πείραξαν» 

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μέχρι η μικρή να παραλειφθεί από την Αστυνομία η κυρία Σεραφημίδου μιλούσε μαζί της για να την ηρεμήσει.

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε.

Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα δώσει η αστυνομική έρευνα.

 

Πηγή:thestival.gr

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

Ευθύμιος Λέκκας: «Ο σεισμός στην Εύβοια είχε μέγεθος 5.2 ρίχτερ – Ψυχραιμία»

«Είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ρήγματος», ανέφερε ο σεισμολόγος Ευθύμιος…