Newsroom

Newsroom

Μαρούσι: Σε σοκ η 17χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Τι κατέθεσε η μητέρα της

Η ίδια δεν είναι σε θέση να καταθέσει και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία» - Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης.

περιπολικο

Η 17χρονη που σκότωσε με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της μέσα στο σπίτι της, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι, το απόγευμα της Κυριακής (12/12), αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο εισαγγελέας να ζητήσει και μία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν την εξετάσει τη 17χρονη.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία της 22χρονης κοπέλας αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο της 17χρονης βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και επικοινώνησε με την Άμεση Δράση.

Η ίδια η 17χρονη δεν είναι σε θέση να καταθέσει και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να την εξετάσει ιατροδικαστής τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα η 22χρονη είχε ζητήσει από την 17χρονη να σταματήσουν να βλέπονται.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης

«Χθες έλαβα εντολή από τους γονείς της δεκαεπτάχρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της 22χρονης φίλης της. Όταν ενημερωθώ από την κυρία Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες. Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος. Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της».

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…