Newsroom

Newsroom

Μαρουσάκης: Έρχονται κι άλλες ισχυρές καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Daniel - "Ασύλληπτες ποσότητες νερού που συνήθως συνοδεύουν τροπικά συστήματα κακοκαιριών"

5962554

Για ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες και στην Αττική, ίδιας έντασης με την Τετάρτη, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης λόγω της κακοκαιρίας Daniel, κάνοντας λόγο για “ασύλληπτες ποσότητες νερού που συνήθως συνοδεύουν τροπικά συστήματα κακοκαιριών”.

Όπως εξήγησε ο μετεωρολόγος του OPEN, το βαρομετρικό χαμηλό “έχει μπει μέσα στο Ιόνιο, στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και συνεχώς “γεννάει” καταιγίδες στα ανατολικά της Πελοποννήσου που χτυπούσαν όλο το βράδυ με ιδιαίτερη σφοδρότητα την περιοχή της Αττικής”.

“Αυτές οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες θα επηρεάσουν τον νομό Αττικής, ανέφερε και συνέχισε “Ας το έχει αυτό υπόψιν του ο κόσμος που αναμένεται να κινηθεί. Τις αμέσως επόμενες ώρες μπορεί να ζήσουμε κάποιες καταστάσεις όπως χθες το απόγευμα και το βράδυ, να έχουν δηλαδή μια αντίστοιχη ένταση αυτά τα φαινόμενα”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνέχεια, “αυτά τα φαινόμενα θα ταξιδέψουν προς την περιοχή της Βοιωτίας, της βόρειας Εύβοιας, θα επηρεαστεί και πάλι ο Βόλος και γενικότερα η περιοχή της Θεσσαλίας”.

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα – «Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ασφαλής τοποθεσία»

AP24128841673776 1

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα – «Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ασφαλής τοποθεσία»

Νεκροί 31 Παλαιστίνιοι σε κτίριο που επλήγη από τον ισραηλινό στρατό - Εκρήξεις και μάχες…