Μαρκόπουλος: Στα Τέμπη δεν έγινε έγκλημα (video)

«Λυπάμαι που συνομιλώ με έναν ακραίο πολιτικό!», είπε ο Δημ. Μαρκόπουλος στον Παν. Κουρουμπλή όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε σε «έγκλημα» που έγινε στα Τέμπη

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «έγκλημα» που συντελέστηκε στα Τέμπη, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να αντιδρά έντονα, μη αποδεχόμενος τον όρο. Μάλιστα, επιτέθηκε προσωπικά στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, αποκαλώντας τον λαϊκιστή και επαναφέροντας την παλαιότερη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατά την περίοδο της πανδημίας είχε κάνει λόγο για «δολοφόνους».

«Δεν είναι έγκλημα κύριε, μην πηγαίνετε στη γραμμή Γκλέτσου και Πολάκη. Το έχετε ξαναπεί το έγκλημα για τον covid και διαγραφήκατε από την ΚΟ, πάλι έγκλημα; Είναι μια τραγωδία, σκύβουμε το κεφάλι, τι να σας πω… Σας χαρακτηρίζει αυτό που λετε. Λυπάμαι που συνομιλώ με έναν ακραίο πολιτικό! Έγκλημα έκανε η κυβέρνηση δηλαδή; Δεν το δέχομαι! Δε θα μιλήσει, όχι! Δεν αποδέχομαι τον όρο έγκλημα για μια κυβέρνηση. Να υπάρχει και ένα όριο στον δημόσιο διάλογο. Αυτό με το έγκλημα δε θα το αφήσω έτσι, θα το ξανααναφέρω. Είναι απαράδεκτο να μιλάτε για έγκλημα. Να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είναι ντροπή σας», είπε σε πολύ έντονο ύφος ο κ. Μαρκόπουλος, απειλώντας μάλιστα να αποχωρήσει από τη συζήτηση αν δεν ανακαλούσε ο κ. Κουρουμπλής.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 3.00.00 εδώ.

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της…