Newsroom

Newsroom

Μαρία Κανελλοπούλου: «Έλαβα ένα email που μου έλεγε ότι είμαι χάλια και να φτιάξω τη μούρη μου» (video)

Σε ένα απαράδεκτο email που δέχθηκε μίλησε η ηθοποιός Μαρία Καννελλοπούλου

profile player 960x540 5

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τελευταία φορά που την κάλεσαν στο συγκεκριμένο πλατό.

Πιο αναλυτικά η ίδια επισήμανε ότι αφότου εμφανίστηκε πριν δυο μήνες στη δημόσια τηλεόραση για να μιλήσει, γυρίζοντας σπίτι κατάλαβε πόσος κόσμος βλέπει την εκπομπή και ότι αρκετοί της έδειξαν την αγάπη τους, μετά απ’ αυτήν. Βέβαια τα σχόλια που πήρε δεν ήταν μόνο θετικά, καθώς παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα απαράδεκτο μήνυμα που έλαβε, το οποίο της έλεγε να φτιάξει τη μούρη της.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ είχα ένα τρομερό feedback. Τότε κατάλαβα πόσος κόσμος βλέπει την εκπομπή, πόσο πολύ την αγαπάει και πόσος πολύς κόσμος αγαπάει κι εμένα. Γιατί μηδέν εξαιρουμένου του γαμπρού μου που με αγαπάει πολύ και μου λέει ‘Μαράκι μου, ξέρεις ποιο είναι το προσόν σου; Ήταν σαν να ήσουν εδώ στην κουζίνα μας και να συζητάγαμε. Ότι δεν υποδύεσαι πράγματα’. Κι αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχω λόγους, δεν κρύβω τίποτα.