Μανώλης Σφακιανάκης: Διεγράφη από τον Χαρδαλιά μετά το σάλο για τις δηλώσεις του

Ο Μ. Σφακιανάκης είχε προχωρήσει σε αδιανόητες δηλώσεις σχετικά με την γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Μανώλης Σφακιανάκης

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, προχώρησε στην διαγραφή του Μανώλη Σφακιανάκη από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», μετά τις δηλώσεις του για την γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Οι ντροπιαστικές δηλώσεις του κ. Σφακιανάκη που ανέδειξε από την πρώτη στιγμή το «Κουτί της Πανδώρας», έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα που είχε επιλέξει να έχει στα social media το θύμα, καθώς όπως είπε «δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά

«Το δικαίωμα στην κοινωνικότητα και στην ελεύθερη έκφραση της προσωπικότητας είναι αδιαπραγμάτευτα. Αλίμονο αν στην Ελλάδα του 2024 πρέπει να σκεφτόμαστε πώς και πότε θα εκφράσουμε δημόσια τη χαρά ή τη λύπη μας.

Δηλώσεις και νοοτροπίες με έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενσυναίσθησης, που βρίσκονται έξω από κάθε πλαίσιο ηθικών αξιών και θεσμικής τάξης, θα με βρίσκουν πάντα απέναντι. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν άλλοθι στην ευθύνη της πολιτείας να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή.

Η δημόσια τοποθέτηση του κ. Μανώλη Σφακιανάκη για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους δεν συνάδει, σε καμία περίπτωση, με την ηθική μου, τις αρχές και τις αξίες μου, ούτε με τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να λειτουργούν όλοι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας.

Ως εκ τούτου, με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξης “Αττική Μπροστά” και από σήμερα παύει να αποτελεί μέλος της Περιφερειακής ομάδας μας.

Και κάτι ακόμα! Τα θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας να γνωρίζουν πως είμαστε δίπλα τους. Χωρίς περιστροφές, χωρίς “ναι μεν αλλά”, χωρίς αστερίσκους. Δέσμευσή μας να κάνουμε από πλευράς μας ό,τι είναι δυνατόν για να μην υπάρξει άλλη Κυριακή, άλλη Ελένη, άλλη Γεωργία, άλλη Ερατώ, άλλη Γαρυφαλλιά...

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Κυριακής Γρίβα».

Οι δηλώσεις του Μανώλη Σφακιανάκη

Ο Μανώλης Σφακιανάκης μιλώντας στο Star, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι η28χρονη Κυριακή έφταιγε για την δολοφονία της.

Ναι, καλά ακούσατε, η 28χρονη έφταιγε, γιατί προκαλούσε, επειδή «δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε», μέσω social media και έδειχνε την χαρά της κι αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει ο γυναικοκτόνος.

Ειδήσεις σήμερα:

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται για την Ευρωβουλή; – Το κόμμα που του έκανε πρόταση

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Τραγωδία στην Πάτρα: Τα μικρά παιδιά βρήκαν νεκρό τον πατέρα τους

Πώς προέκυψε και πού οδηγείται η κρίση Μητσοτάκη – Μαρινάκη;

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος