Μάνεσης: Διέκοψε επιχειρηματία που θα έκανε αποκάλυψη για τη ΔΟΥ Χαλκίδας – «Είναι και βουλευτές μπλεγμένοι» (video)

Μια ιδιαίτερα σοβαρή αποκάλυψη έκανε επιχειρηματίας για τη ΔΟΥ Χαλκίδας, με τον Νίκο Μάνεση να αλλάζει θέμα αριστοτεχνικά

Μάνεσης 768x432 1

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα εκβιασμών στη ΔΟΥ Χαλκίδας, όπου ηγετικά στελέχη αυτής απειλούσαν επιχειρηματίες της περιοχής και ζητούσαν μίζες.

Ήδη τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν, με όλο και περισσοτέρους μάρτυρες να εμφανίζονται στο προσκήνιο και να μοιράζονται την εμπειρία τους.

Μάνεσης – «Δεν είναι σίγουρο ότι και οι βουλευτές θα ήξεραν για τη ΔΟΥ Χαλκίδας»

Ένας απ’ αυτούς τους επιχειρηματίες βγήκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση ώστε να καταγγείλει τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας μια απίστευτη αποκάλυψη που υπό άλλες συνθήκες θα είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε κατά λέξη «Είναι μπλεγμένοι και κάποιοι βουλευτές που τους κάλυπταν…», με τον παρουσιαστή να επεμβαίνει αμέσως και να λέει «δεν είναι σίγουρο ότι και οι βουλευτές θα ήξεραν, στο πλαίσιο της κομματικής δραστηριότητας, εν πάση περιπτώση…», αλλάζοντας θέμα.

Για καλή τύχη του Νίκου Μάνεση ο επιχειρηματίας δεν θέλησε να επαναφέρει τη συγκεκριμένη καταγγελία, αποκαλύπτοντας απλά πώς δρούσε το κύκλωμα της ΔΟΥ Χαλκίδας, τονίζοντας ότι αυτό συμβαίνει 9 με 10 χρόνια.

Δείτε το απόσπασμα στο 3:10:

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

6247898

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

«Ασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα» για την υποψηφιότητα της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Δήμαρχος…