Twitter: Ποιος το έκανε καλύτερα; Μακρόν …έρχεσαι δεύτερος!

Ο Γάλλος πρόεδρος προβάλει με περηφάνια το δασύτριχο στήθος του, ενώ εμφανίζεται να αναπαύεται σε ένα καναπέ…αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος.

My project 3

Χαμογελαστός και χαλαρός και με ξεκουμπωμένα τα επάνω κουμπιά του πουκαμίσου του εμφανίζεται ο Εμανουέλ Μακρόν στη παραπάνω φωτογραφία. Όπως φέρεται η πρωτοβουλία του αυτή δεν ήταν και τόσο πρωτότυπη ωστόσο, καθώς τον έχει ήδη προλάβει ο δικός μας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όταν επιδόθηκε στο δικό του «δασύτριχο» φωτογραφικό ενσταντανέ. Η φωτογραφία έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε τι γίνεται στο Twitter.

Ο Γάλλος πρόεδρος προβάλει με περηφάνια το δασύτριχο στήθος του, ενώ εμφανίζεται να αναπαύεται σε ένα καναπέ…αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος.

Η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο Instagram, Soazig de la Moissonniere, που είναι υπεύθυνη για ανάλογης σύλληψης ενσταντανέ.

Για μισό λεπτό – κάπου που το έχουμε ξαναδεί αυτό:

Σε ανάλογου ύφους «προκλητικό» ενσταντανέ είχε επιδοθεί έναν και πλέον χρόνο πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διαδικασίας εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, όταν επέλεξε να δείξει το στήθος του ενώπιον του φωτογραφικού φακού, λαμβάνοντας τότε τη δεύτερη δόση.

Σάλος έχει προκληθεί στο twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…