Newsroom

Newsroom

Μαξίμου: Με νοθεία ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης

Πηγές του Μαξίμου κάνουν λόγο για «συμφωνία της λαθροχειρίας», αναφερόμενες στο ζήτημα που δημιουργήθηκε στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, όταν σύνεδρος επιχείρησε να ψηφίσει για την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου με κάρτα μέλους και αστυνομική ταυτότητα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

5841ed431dc5241e0d8b468b

Οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορούν την ηγεσία της Ν.Δ. πως «προσπαθεί να “εξαφανίσει” το ότι σύνεδρος της ΔΑΚΕ επιχείρησε να ψηφίσει για άλλο στέλεχος της ΔΑΚΕ, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του τελευταίου».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν: «Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στέλεχος της ΔΑΚΕ, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου από την αστυνομία. “Πηγές” της Ν.Δ., με ανακοίνωση τους, σημειώνουν ότι “τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές”. Η Ν.Δ., λοιπόν, θεωρεί ότι με μια ανακοίνωση (“πηγών” της) “ξεπλένει” την ηγεσία της και την απαλλάσσει από κάθε ευθύνη (και πολιτική, εκτός από ηθική) για τα στελέχη της που επιχείρησαν λαθροχειρία – σε βαθμό αυτοφώρου».

Οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου συμπληρώνουν ότι πρόκειται για «άνθρωπο που διόρισε ο κ. Μητσοτάκης και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση» και κάνουν λόγο για προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας.

«Αυτές είναι, λοιπόν, οι πρακτικές των ανθρώπων του στενού κύκλου του κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ. Έτσι πιστεύει ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τους συσχετισμούς στα συνδικάτα. Αυτά είναι τα δείγματα γραφής των “άριστων” και των “άξιων” που περιβάλλουν τον πρόεδρο της Ν.Δ και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο!», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές του Μαξίμου και διερωτώνται «γιατί δεν παίρνει επισήμως θέση η Ν.Δ.».

Τέλος, τονίζουν ότι «η “συμφωνία της αλήθειας” είναι αποτέλεσμα πολλών ψεμάτων. Και περιλαμβάνει ψέματα, λαθροχειρίες, αυτόφωρες διαδικασίες. Έτσι ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Με νοθεία».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…