Newsroom

Newsroom

"Magic Mike XXL": Η παρέα επιστρέφει!

«Magic Mike»

magic mike

Οι πρωταγωνιστές του «Magic Mike», Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλο, Κέβιν Νας, Άνταμ Ροντρίγκεζ και Γκάμπριελ Ινγκλέσιας ξανασυναντιούνται στη μεγάλη οθόνη στο πολυαναμενόμενο σίκουελ «Magic Mike XXL».

Στην ταινία θα δούμε επίσης τους Ελίζαμπεθ Μπανκς («The Hunger Games»), Ντόναλντ Γκλόβερ («Community»), Άμπερ Χερντ («The Rum Diary»), Άντι ΜακΝτάουελ («Footloose»), Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ («Gotham») και Μάικλ Στράχαν («Live with Kelly and Michael»).

Το «Magic Mike XXL» ξαναβρίσκει τον Μάικ τρία χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του στρίπερ, ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Μάτζικ Μάικ! Στον δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα, μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Μάικ και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν.

Πάμε για «ανκόρ»;

Η παρέα που ξεσήκωσε το κοινό σε όλο τον κόσμο με την επιτυχία “Magic Mike” επιστρέφει. Αυτή τη φορά, ανεβάζουν ρυθμούς και παίρνουν τους δρόμους – με μια νέα ιστορία, νέα όνειρα και φιλοδοξίες και τις πιο εντυπωσιακές και δυναμικές χορευτικές κινήσεις.

Τρία χρόνια αφότου ο Μάικ Λέιν άφησε την ενεργό δράση επιλέγοντας ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, συνειδητοποιεί ότι μάλλον διάλεξε λάθος δρόμο. Η επιχείρηση που έστησε δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και η γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν η «μία και μοναδική» μάλλον δεν είναι. Και όχι μόνο. Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, που επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην καρέκλα του παραγωγού της ταινίας “Magic Mike XXL” εξηγεί, «Σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι πάρα πολύ ουσιώδες λείπει. Δεν γουστάρει όπως τότε που χόρευε.»

Για τον Μάικ το θέμα δεν ήταν ποτέ τα χρήματα. Ούτε οι γυναίκες, τα πάρτι ή η δόξα. Το θέμα πάντα ήταν το πάθος. Όσο για αυτούς που άφησε πίσω; Αυτοί ήταν οι καλύτεροι φίλοι που είχε ποτέ.

Εξηγώντας την πλοκή της νέας ταινίας, ο Τέιτουμ λέει, «Στην πρώτη ταινία τον είδαμε να απορρίπτει αυτόν τον τρόπο ζωής επειδή ήθελε να ανακαλύψει τι άλλο μπορούσε να κάνει. Τώρα όμως, που έχει φύγει από την ενεργό δράση και έχει περάσει και κάποιος καιρός, σκέφτεται όλα τα καλά και διασκεδαστικά πράγματα που του συνέβαιναν τότε και κυρίως τους ανθρώπους  που ζούσαν εκείνη την τρελή περιπέτεια μαζί του. Σίγουρα κανείς του δεν ήταν τέλειος, αλλά τους αγαπούσε και πέρασαν ωραίες στιγμές μαζί. Τον Μάικ, τον συναντάμε σε μια στιγμή που συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται κάτι από την παλιά ζωή του. Χρειάζεται κάτι από εκείνη την τρέλα για να ανανεώσει τη ζωή του.»

Και κάπως έτσι έρχεται η ώρα που αποφασίζει να κάνει και πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλο. Έτσι, όταν οι πρώην Βασιλιάδες της Τάμπα πηγαίνουν να τον βρουν καθοδόν προς το συνέδριο των στρίπερ στο Myrtle Beach – ένα event που είναι όσο προκλητικό ακούγεται – ο Μάικ δεν μπορεί να αντισταθεί και λέει το μεγάλο ναι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι σαν να μιλά εκ μέρους όλων όσοι αγάπησαν την πρώτη ταινία όταν λέει «Ήθελα να μάθω τι απέγιναν όλοι αυτοί οι τύποι. Τους λάτρεψα σαν χαρακτήρες και με ενθουσίασε η προοπτική να παρακολουθήσω την ιστορία τους. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Μάικ θα προσπαθήσει να αναθερμάνει τη φιλία τους, συνειδητοποιώντας ότι του έλειψαν είναι κάτι το συναρπαστικό.»

Παρά το γεγονός ότι η ιστορία είναι εξολοκλήρου μυθοπλασία, κάποια από τα στοιχεία της ατμόσφαιρας του κόσμου του Μάικ προέρχονται από τα βιώματα του Τέιτουμ από τα πρώτα του βήματα, όταν ακόμα δούλευε ως χορευτής. «Ένα από τα πρώτα πράγματα που μας είπε ο Τσάνινγκ ήταν ένα ταξίδι που είχε κάνει για ένα συνέδριο στρίπερ», λέει ο σεναριογράφος Ράιντ Κάρολιν, που μαζί με τους Νικ Γουέτσλερ, Τζέικομπς και Τέιτουμ υπογράφει και πάλι την παραγωγή του σίκουελ. «Προσπαθήσαμε να το βάλουμε στην πρώτη ταινία, αλλά ήταν μια ολόκληρη ιστορία από μόνη της.»

 

 

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP24100648847136

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…