Λύγισε ο Θεοδωρικάκος στην ακροδεξιά γκρίνια Μπακογιάννη – Απαντά με ρατσιστική «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζεται το ακροδεξιό «μπραντεφέρ» μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος εκφραστής της «τάξης και της ασφάλειας»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «αταίριαστοι» παραχώρησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δήλωσε γεμάτος περηφάνια ότι συνεχίζονται οι ξενοφοβικές επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που ο κ. Μπακογιάννης ασκούσε κριτική από τα ακροδεξιά στον κ. Θεοδωρικάκο για ζητήματα «τάξης και ασφάλειας» που αφορούν το κέντρο της Αθήνας. Ο δήμαρχος της Αθήνας είχε επιλέξει να ανοίξει μέτωπο στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη από τα «δεξιά» προκειμένου να πείσει τα δικά του εκλογικά ακροατήρια ότι ο ίδιος παραμένει εγγυητής της «ασφάλειας» στα στενά της Αθήνας.

Μάλιστα, το ακροδεξιό «μπράντεφερ» μεταξύ των κεντρικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είχε φτάσει στα όρια του «καθημερινού» σίριαλ, με αμφότερους να προχωρούν σε καθημερινές δηλώσεις – καρφιά σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σήμερα, ο κ. Θεωδωρικάκος φάνηκε ότι λύγισε στην ακροδεξιά «γκρίνια» του κ. Μπακογιάννη και τελικά έστειλε την αστυνομία να προχωρήσει σε ακόμα μια επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Υπουργός Προ.Πο ξεκαθάρισε πως αυτές θα ενταθούν για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, υλοποιώντας το πρόγραμμα της ΝΔ για την ασφάλεια. 

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προορίζεται για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προορίζεται για πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Το τελευταίο καιρό πύκνωσαν οι διαβουλεύσεις με το κόμμα «Κασιδιάρη» και έχει ήδη επέλθει συμφωνία…