Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη καθώς όπως είπε μιλώντας στο Action24 τρεις θάνατοι γυναικών στην Ελλάδα προκλήθηκαν από το εμβόλιο της AstraZeneca, αναφέροντας παράλληλα ότι υπολογίζονται σε πάνω από 100 τα περιστατικά των επιπλοκών στη χώρα μας αν και δεν είναι όλα γνωστά.
H AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον κορονοϊό: Πώς εξηγεί την απόφαση η εταιρεία
Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας επεσήμανε ότι ο θάνατος των τριών γυναικών από το εμβόλιο της AstraZeneca «δεν είναι αμελητέο. Δεν θα έπρεπε να το έχουμε».
Την ίδια στιγμή αναφερόμενη στο εάν οι τρεις θάνατοι θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί επεσήμανε ότι «εάν μπορούσαμε να το αποφύγουμε θα έπρεπε να το έχουμε κάνει.
Και ο τρόπος για να το αποφύγουμε ήταν να έχουν δοθεί άλλα εμβόλια στις νέες γυναίκες και να μην χορηγηθεί το εμβόλιο AstraZeneca παρά μόνο σε άτομα άνω των 50-55 ετών».
Ειδήσεις σήμερα:
Eurovision 2024: Άρρωστη η Μαρίνα Σάττι – Ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό
Αρναούτογλου: Η απάντηση στον “Εκατομμυριούχο” που τον άφησε άφωνο – «Τι παιχνίδι έκανες;» (video)
Κούγιας: Ζητάει την απόλυση του Λιάγκα από τον ΑΝΤ1 – «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο»
Απίστευτο σκηνικό στον Βόλο: Πυροσβεστήρας σκάει στα χέρια νεαρού και τον πετά στη θάλασσα (video)