Λιάγκας κατά Κασσελάκη: «Χωρίς εμένα και την Καινούργιου, τα ποσοστά θα ήταν διαφορετικά; Σοβαρευτείτε» (video)

«Μακάρι τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ να ήμουν εγώ και η Καινούργιου», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

λιαγκας κασελ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη με τους δημοσιογράφους να βρίσκονται ξανά κάτω από το σπίτι του και το Γιώργο Λιάγκα να ξεκινάει μια αναίτια επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πυρά εναντίον του επειδή βλέπει μια αλλαγή στάσης απέναντι στα τηλεοπτικά συνεργεία και τις εκπομπές.

«Ξέρω ότι ο κ. Κασσελάκης με ακούει και βλέπω ότι αυτά που λέμε από αυτήν την εκπομπή τα ακολουθεί. Όμως, θα μου επιτρέψετε να του πω με αγάπη ότι τα ακολουθεί λίγο λάθος γιατί είναι άλλο το γεγονός ότι οφείλουμε και πρέπει να μειώσουμε το lifestyle κι άλλο γινόμαστε αγενείς με τους δημοσιογράφους.

Πρόεδρε, το lifestyle κομμάτι υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Όταν κατεβαίνεις με τον σύζυγό σου με το σορτσάκι και πηγαίνετε βόλτα το σκυλάκι, αυτό είναι ένα lifestyle κομμάτι.

Αυτό υπάρχει είτε πεις καλημέρα στον Μαλλιαρό είτε όχι. Θα μου πεις να μην βγω βόλτα; Όσο το κάνεις εσύ, θα σε ακολουθούμε κι εμείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είσαι αγενής με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οκ μην τους αγκαλιάσεις, όπως έκανες πριν γίνεις πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τους αγκάλιαζες. Μην βγαίνεις στις πρωινές εκπομπές να πεις καλημέρα στην Κατερίνα, στον Λιάγκα, στο πάνελ. Μην τα κάνεις αυτά, αν θεωρείς ότι είναι υπερέκθεση.

Το να πεις μία καλημέρα τι σου στοιχίζει; Του είπανε κάποιοι ότι δεν μπορεί να γίνεται πολιτική μέσω των πρωινών εκπομπών του Λιάγκα και της Καινούργιου. Αυτή είναι η αλήθεια, εγώ αυτό πιστεύω.

Το ξέρω γιατί κάποια στελέχη έβγαιναν στις εκπομπές και τώρα λένε δεν μας αφήνουν και μας βάζουν λίγο χέρι. Δεν μπορεί να κάνει πολιτική ο Λιάγκας και η Καινούργιου για το ΣΥΡΙΖΑ.

Μακάρι τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ο Λιάγκας και η Καινούργιου. Αν δεν υπήρχε Λιάγκας και Καινούργιου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν διαφορετικά; Ειλικρινά σύντροφοι σοβαρευτείτε

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…