Λιάγκας: «Εμείς μ@λ…κες είμαστε που ζητάμε συγγνώμη;» – Η έκρηξη για Λαζόπουλο (video)

«Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο Λαζόπουλος», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας

Λιάγκας

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά του Λάκη Λαζόπουλου προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη διαμάχη μεταξύ του Λ. Λαζόπουλου με τον Αλέξη Κούγια και τα σχόλια του ηθοποιού – σκηνοθέτη για την Κατερίνα Καινούριου.

«Δε μπορείς να κοροϊδεύεις γιαγιάδες, παππούδες, έναν άνδρα που δε μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του, γκέι κτλ. Αστεία που αν τολμήσει να τα πει κάποιος τώρα, τον κρεμάνε στο Σύνταγμα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γ. Λιάγκας που θυμήθηκε ξαφνικά τον αλληλοσεβασμό, τα δικαιώματα και τον αντισεξισμό.

Λιάγκας: Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Λαζόπουλο

«Ο κ. Λαζόπουλος που κουνάει δάχτυλο συνέχεια, δεν έχει βγει να ζητήσει μία συγγνώμη και να πει ‘παιδιά, ήταν μία άλλη εποχή, ζητώ συγγνώμη γιατί έκανα μία σάτιρα’. Η μαγκιά όμως ξέρετε ποια είναι; Τα φωτεινά μυαλά σαν τον Λαζόπουλο να μην μπαίνουν σε μικροπρέπειες και να χαράσσουν δρόμους για να πάνε μπροστά.

Το χιούμορ του κ. Λαζόπουλου που όλοι τότε γελάγαμε -και ο ομιλών- ήταν ένα χιούμορ πίσω από την εποχή του, ένα χιούμορ με παλιακά αστεία, ηλίθια αστεία. Δε μπορείς να κοροϊδεύεις γιαγιάδες, παππούδες, έναν άνδρα που δε μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του, γκέι κτλ. Αστεία που αν τολμήσει να τα πει κάποιος τώρα, τον κρεμάνε στο Σύνταγμα.

Τότε με τον Λαζόπουλο όλοι υποκλινόμασταν, πετάγαμε ροδοπέταλα στους δρόμους«, ανέφερε ο Γ.Λιάγκας και πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος

«Έχει κάνει την αυτοκριτική του ο Λαζόπουλος ποτέ; Όταν δημόσια βγάζεις χρήματα, παράγεις τεράστια τηλεθέαση, δημόσια οφείλεις να το πεις. Εμείς μ@λ…κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη κάποιες φορές; Γιατί να μην πει ο Λαζόπουλος ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε τότε;»

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό Βίντεο: Ντοκουμέντα φρίκης από τα βασανιστήρια της 32χρονης – «Θα φτύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω» 

Φαραντούρης: Αποστόμωσε Αυτιά και Μαρκόπουλο στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η απάντηση για την Οξφόρδη (video)

Τεντόγλου: Viral ξανά οι δηλώσεις του – «Σάπιο το μετάλλιο… θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή»

Νταλάρας: Ο λόγος που ευχαρίστησε ΚΚΕ και Κουτσούμπα – «Δημήτρη είναι σπουδαίο»

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…