Newsroom

Newsroom

Ληστεία με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο – Πολίτες ξυλοκόπησαν τον έναν ληστή

Δύο άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν το βράδυ της Δευτέρας, μίνι μάρκετ στην οδό Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο, με την απειλή καλάσνικοφ.

59e5a83e1dc524f8278b4609

Συγκεκριμένα, οι ληστές εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου και με την απειλή καλάσνικοφ, ζήτησαν τα χρήματα από το ταμείο.

Μάλιστα, δε δίστασαν να πυροβολήσουν για εκφοβισμό όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο αντέδρασαν, ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν τον ένα δράστη, ο οποίος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Ο άλλος κατάφερε να διαφύγει. 

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στον ΑΝΤ1, ο υπάλληλός του καταστήματος επιχείρησε να τους επιτεθεί, κι εκείνοι πήγαν να τραπούν σε φυγή, πέφτοντας πάνω στον ίδιο, καθώς βρισκόταν στην έξοδο του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι δύο κουκουλοφόροι συνεπλάκησαν, με τον ίδιο να επιχειρεί να αποσπάσει το καλάσνικοφ από τον δράστη. Πάνω στη συμπλοκή πήγε να του τραβήξει το όπλο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν οι πυροβολισμοί.

Οκτώ κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο, με τη μία σφαίρα να έχει βρει την τζαμαρία του καταστήματος και την άλλη να έχει πέσει σε μπαλκόνι.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για την αναζήτηση του δεύτερου δράστη.