Newsroom

Newsroom

Το “Let’s ΠΑΠ” διακρίθηκε app στα Mobile Excellence Awards 2018

To “Let’s ΠΑΠ” application, η πρώτη Ελληνική Εφαρμογή για την Υγεία της γυναίκας, κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του θεσμού Mobile Excellence Awards 2018 στην κατηγορία «Health / Fitness / Nutrition». Το “Let’s ΠΑΠ” είναι ένα δωρεάν application που έχει δημιουργηθεί από την Ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS, με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) με στόχο την ενημέρωση του γυναικείου κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

5ba35e841dc524f83d8b458a

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Κωνσταντίνος Ψυχούλης, Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας της AENORASIS: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την κριτική επιτροπή αλλά και κάθε γυναίκα ξεχωριστά για αυτή τη σημαντική διάκριση.

Το “Let’s ΠΑΠ”, η πρώτη Ελληνική Εφαρμογή για την Υγεία της γυναίκας, δημιουργήθηκε με έναν ξεκάθαρο στόχο: την ενημέρωση του γυναικείου κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η AENORASIS, με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη γυναικά με έναν διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας μια δωρεάν εφαρμογή που ενημερώνει, συμβουλεύει και αποσκοπεί να γίνει ένα εργαλείο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για κάθε γυναίκα.

Το γυναικείο κοινό έχει αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε μας ενέργεια ενώ, κοινωνικοί και θεσμικοί φορείς υποστηρίζουν θερμά τις δράσεις ενημέρωσής που πραγματοποιούμε, αναγνωρίζοντας την καινοτομία και το διαφορετικό τρόπο προσέγγισης που επιχειρούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του “Let’s ΠΑΠ”, που από την πρώτη στιγμή εργάζεται με πάθος και ενθουσιασμό, συμβάλλοντας καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV