Λάρισα: Πλημμυροπαθείς έβαλαν φωτιά στα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ (video)

Όχι μόνο έλαβαν ειδοποιητήρια, αλλά η ΑΑΔΕ τους έριξε και την ευθύνη

λαρισα

Την οργή των πλημμυροπαθών προκάλεσε η αδιανόητη γκάφα της Ανεξάρτητης Αρχής ∆ημοσίων Εσόδων να τους στείλει εκκαθαριστικά για τον νέο ΕΝΦΙΑ, την ώρα που τα σπίτια τους έχουν καταστραφεί ή είναι ακατάλληλα!

Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα έμειναν άφωνοι όταν έλαβαν ειδοποιητήρια για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, «ραβασάκια» έλαβαν και άλλοι κάτοικοι του Θεσσαλικού κάμπου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

plymiropatheis1

Η απάντηση της ΑΑΔΕ μετά τον σάλο, όχι μόνο δεν «μάζεψε» τα ασυμμάζευτα αλλά προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε το λάθος της και έριξε την ευθύνη στους ιδιοκτήτες που δεν υπέβαλαν αίτηση απαλλαγής στην
πλατφόρμα Αρωγή.

plymiropatheis2

Την Τρίτη, όπως μεταδίδει το larissanet, πλήθος πολιτών διαμαρτυρήθηκε για τον εμπαιγμό της κυβέρνησης, βάζοντας φωτιά στα ειδοποιητήρια.

plymiropatheis3

«Εφτά μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Νέα Σμύρνη, είμαστε εδώ στο σημείο που επιχειρούσαν με τις βάρκες για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στην κοροϊδία και στον εμπαιγμό της κυβέρνησης. Όπως λέει ο λαός μας, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Μας έστειλαν να πληρώσουμε τον άδικο φόρο του ΈΝΦΙΑ για σπίτια πλυμμηρισμένα, ενώ δεν έχουμε πάρει ούτε δραχμή λόγω γραφειοκρατίας. Το θεωρούμε αδιανόητο να μας λένε να ξαναπάμε στην εφορία και να ξανατρέξουμε όταν 7 μήνες έχουμε μαζέψει του κόσμου τη χαρτούρα για να μπορέσουμε να πάρουμε τα πενιχρά χρήματα που δεν φτάνουν ούτε για ζήτω» αναφέρουν οργισμένοι οι κάτοικοι, τονίζοντας ότι η ΑΑΔΕ τους κουνάει και το δάχτυλο.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…