ΛΑΟΣ τοκογλύφων;

[…]

Νέα φωτογραφία εμφανίζει «αγκαλιά» τον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Βελόπουλο με ακόμη ένα μέλος της «συμμορίας» της Θεσσαλονίκης που φέρεται να ενεργούσε τοκογλυφία και εκβιασμούς όχι μόνο στη συμπρωτεύουσα αλλά είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα.

Tο tovima.gr δημοσιεύει 2 φωτογραφίες που εμφανίζει τον βουλευτή Βελόπουλο μαζί με τον 48χρονο Δημήτρη Λογοθέτη ο οποίος σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ «είναι άμεσος συνεργάτης του Καραμπέρη και ο ρόλος του είναι να παρέχει συμβουλές ώστε να είναι νομιμοφανείς οι παράνομες δραστηριότητές του, εκμεταλλευόμενος ότι είναι άριστος γνώστης του τραπεζικού συστήματος».

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει «Το Βήμα» φέρεται να έχουν ληφθεί σε νυκτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, το φθινόπωρο του 2010, σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα του βασικού κατηγορούμενου Μάρκου Καραμπέρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ημαθίας.

Ο κ. Βελόπουλος δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία επίσημη δήλωση για τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με μέλη του κυκλώματος τοκογλυφίας που πρόσφατα εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την οποία κατηγορούνται 53 άτομα, αρκετά των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί, μεταξύ των οποίων βρίσκονται “επώνυμα” μέλη της Θεσσαλονίκης.


Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…