"Κυβερνοσέξ" καθηγητή-μαθήτριας στη Ρόδο

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Ρόδου στο άκουσμα της παραπομπής σε δίκη 37χρονου καθηγητή στο νησί, ο οποίος φέρεται να…

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Ρόδου στο άκουσμα της παραπομπής σε δίκη 37χρονου καθηγητή στο νησί, ο οποίος φέρεται να έκανε “κυβερνοσέξ” με 14χρονη μαθήτριά του μέσω “facebook”! Ο ενήλικας παραπέμφθηκε να δικαστεί τον Οκτώβριο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας ανήλικης μαθήτριας του.

Ο εκπαιδευτικός ο οποίος δίδασκε σε σχολείο του νησιού έχει τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία, καθώς μετά από έρευνα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου προέκυψε ότι έκανε “cyber sex” με τη μαθήτρια μέσω του λογαριασμού του στο “facebook”.

Το περιστατικό συνέβη το 2012, όταν η 14χρονη τότε μαθήτρια της Α΄ γυμνασίου είχε γίνει «φίλη» με τον 37χρονο καθηγητή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τον “πολιορκούσε”. Εκείνος της επέτρεπε να του εξομολογείται τις ερωτικές επιθυμίες της και μάλιστα προέβη σε “κυβερνοσέξ” μαζί της.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κάλεσε σε απολογία τον καθηγητή, ο οποίος παρουσίασε αντίγραφα των συνομιλιών που είχε με την 14χρονη. “Από αυτά προέκυψε ότι ο εκπαιδευτικός χρησιμοποίησε ανοίκειες και απρεπείς εκφράσεις κατά της ηθικής υπόστασης κι αιδούς της μαθήτριας ενώ κατά τη διάρκεια των διαλόγων που είχαν ανέχτηκε από την ανήλικη εκφράσεις ανεπίτρεπτου ηθικού περιεχομένου που δεν συνάδουν με το ήθος του λειτουργήματος του”, αναφέρεται στο φάκελο ο οποίος κοινοποιήθηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία με τη σειρά της παρήγγειλε ποινική προκαταρκτική εξέταση.

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο 37χρονος επισήμανε ότι οι συνομιλίες έγιναν σε μια στιγμή αδυναμίας, διαβεβαίωσε ότι έχει μετανοήσει, ενώ στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας, που διεξήχθη, ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες ή προτάσεις. Υποστήριξε, επιπλέον, πως τέτοιες προτάσεις έγιναν από την πλευρά της 14χρονης και συναντούσαν την σθεναρή αντίδρασή του.

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…