Έχασε την ψυχραιμία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η λίστα των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα είναι σκ@τά» (video)

«Δεν υπάρχει θέμα στην Ελλάδα όσον αφορά στην Ελευθερία του Τύπου» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Έχασε τη ψυχραιμία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθηκε σε συζήτηση με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Kevin Featherstone.

Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με ερώτησης ενός μεταπτυχιακού φοιτητή ο οποίος τον ρώτησε για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, παραπέμποντας στην Έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα που κατατάσσουν την Ελλάδα στη Θέση 108.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η λίστα των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα είναι σκ@@τά»

«Δεν υπάρχει θέμα στην Ελλάδα όσον αφορά στην Ελευθερία του Τύπου. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, υπάρχουν πολλά κανάλια. Υπήρχε μία έκθεση από μία ΜΚΟ που είχε την Ελλάδα στην 108 θέση στην Ελευθερία του Τύπου. Το Τσαντ ήταν 105. Συγγνώμη, αλλά η λίστα των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα είναι Σκ@@τά. Συγχωρέστε με για τη γλώσσα μου» ανέφερε αρχικά

 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «εγώ ποτέ δεν έχω πάει δημοσιογράφο σε δικαστήριο, αλλά με ορισμένα πράγματα που έχουν γραφτεί στην Ελλάδα για μένα και την οικογένειά μου, στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είχες σοβαρό πρόβλημα».

Διαβάστε περισσότερα: Καταρρέει στην παγκόσμια κατάταξη της ελευθερίας του Τύπου η Ελλάδα

Βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε «ξεχάσει» ότι το Ευρωκοινοβούλιο προσφάτως είχε δημοσιεύσει infographics που χρησιμοποιούν ως πηγή την έρευνα των RSF.

 

«Doukas for president» – Το χιουμοριστικό βίντεο του Χάρη Δούκα με τη Σάσα Σταμάτη και το debate με… Τραμπ

ΔΟΥΚΑΣ 1

«Doukas for president» – Το χιουμοριστικό βίντεο του Χάρη Δούκα με τη Σάσα Σταμάτη και το debate με… Τραμπ

Η δημοσιογράφος και ο δήμαρχος Αθηναίων «ανακοίνωσαν» την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ