Newsroom

Newsroom

Κυψέλη – Δολοφονία 7χρονου: Προφυλακιστέοι η μάνα κι ο σύντροφός της

Ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη - Το δρόμο για τις φυλακές πήραν η μητέρα και ο 33χρονος για τη δολοφονία του 7χρονου

5512889

Ραγδαίες είναι οι δικαστικές εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, τόσο η 29χρονη μητέρα του αγοριού, όσο και ο 33χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήραν τον δρόμο προς τις φυλακές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.

Παρότι οι δυο κατηγορούμενοι δεν δήλωσαν κάτι φεύγοντας από το γραφείο του ανακριτή, ο συνήγορος του 33χρονου, Αλέξης Φίλιος, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ήταν μια φορτισμένη απολογία.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια».

Σύμφωνα με το συνήγορο, ο 33χρονος δήλωσε μετανιωμένος, ενώ τόσο καιρό δεν είχε σπάσει τη σιωπή του για να μην «χαλάσει» την οικογένειά του, ενώ επίσης αρνήθηκε κάθε κακοποίηση των παιδιών.

Ο ίδιος δήλωσε ότι απλά ήθελε να τιμωρήσει το παιδί γιατί ήταν άτακτο ενώ ισχυρίστηκε πως η μητέρα δεν ήταν μπροστά στα όσα έγιναν

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…