Newsroom

Newsroom

Kύκλωμα μαστροπείας: «Σπάει» τη σιωπή της η 25χρονη που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος (video)

Προφυλακιστέα η 25χρονη – Ελεύθερος υπό όρους ο tatoo artist

μαστροπεια

Σε μία μαραθώνια διαδικασία με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στην φυλακή η 25χρονη που φαίνεται να είναι η πρωταγωνίστρια του κυκλώματος μαστροπείας.

Οι υπόλοιποι 5 κατηγορούμενοι , οι οποίοι δήλωσαν αθώοι στις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών είναι και ο καλλιτέχνης τατουάζ.  Η ίδια, αρνείται τα πάντα. Ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα της «Λορέλας». Φοβάται ότι θα την χωρίσει ο σύντροφός της και μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA , περιγράφει με μια διαφορετική οπτική τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών.

 

«Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα. Δε φταίω πουθενά εγώ. Εγώ με τις δύο (κοπέλες) είμαι φίλη, τις άλλες δε τις ξέρω. Έχω μιλήσει μ’ αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα. Μ’ έχουν κατηγορήσει οι άλλες. Και τη Λορένα δεν την ξέρω καν. Και μου μπλέκουν και το αγόρι μου χωρίς λόγο, κι αυτός δε φταίει πουθενά, θα με χωρίσει. Και τώρα τον μπλέξανε τσάμπα. Τα κορίτσια δεν κάνανε τίποτα, οι μαμάδες τους μου κάνανε μήνυση. Αυτά τα κάνανε μόνα τους (τα ραντεβού). Είδαν ότι δεν έχω λεφτά, είδαν κι οι μαμάδες τους ότι δεν έχω κανέναν κι είπαν να τα ρίξουν πάνω μου. Στο χαμόγελο έχω μεγαλώσει, δεν έχω ούτε μαμά, ούτε μπαμπά. Μ’ έχουν κατηγορήσει και για ναρκωτικά. Δεν μπλέκω εγώ μ’ αυτά. Εμένα μου είπανε επειδή είχα κάτι γνωστούς εγώ, μου είπανε, χρειαζόμαστε κάτι λεφτά και με παρακαλάγανε. Δε τις έκανα ούτε με το ζόρι, ούτε τίποτα. Αυτοί μου είπαν ότι θέλουν να το κάνουν, το κάνανε και χωρίς λεφτά. Τους είπα ότι έχω γνωστούς, από άλλη κοπέλα κι άμα θέλετε να κάνετε αυτό. Και μου είπαν αυτές εντάξει. Μια φορά έγινε, δύο. Μου είπαν ότι έχω πάει εκεί, μου δώσαν αυτά τα λεφτά. Κι όταν τους ζήτησα εγώ λεφτά, της είπα μπορείς να μου δώσεις 50€, μια φορά το είπα επειδή έχω ανάγκη».

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο tattoo artist

Ο 55χρονος φαίνεται να κατέθεσε στις Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA:

«Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται. Γνώριζα τα κορίτσια, έχω συνευρεθεί ερωτικά με κάποιες, που μου το πρότειναν γιατί ήθελαν να τους κάνω τατουάζ. Δεν ήξερα την ανηλικότητα τους».

Ο ρόλος «κλειδί» του tattoo artist στα κυκλώματα μαστροπείας

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ένας tattoo artist, γνωστός για τη συμμετοχή του σε βίντεο κλιπ και τηλεοπτικά παιχνίδια και ο οποίος είχε κατηγορηθεί και για το κύκλωμα της «Λορέλας», καθώς όλα δείχνουν ότι τα δύο κυκλώματα ήταν «συγκοινωνούντα δοχεία».

«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια. Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ, εγώ δεν το γνώριζα. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

 

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος