Κυβερνοεπίθεση δημιούργησε προβλήματα σε μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες

Οι Los Angeles Times, η Chicago Tribune, η Wall Street Journal και οι New York Times είναι μερικές από τις αμερικανικές εφημερίδες που επηρεάστηκαν από ιό που έπληξε κοινά συστήματα.

Η κυβερνοεπίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, προκάλεσε αναταράξεις τόσο στο τύπωμα όσο και στη διανομή των εφημερίδων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Los Angeles Times, η επίθεση ξεκίνησε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ οι εφημερίδες που στοχοποιήθηκαν μοιράζονταν την ίδια πλατφόρμα παραγωγής στο Λος Άντζελες.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως διέρρευσαν πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τις πιστωτικές κάρτες πελατών ή άλλα προσωπικά δεδομένα», δήλωσε η εκπρόσωπος της Tribune Publishing, Marisa Kollias.

Στο μεταξύ το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας εξετάζει την υπόθεση, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του Katie Waldman. «Έχουμε ενημερωθεί για καταγγελίες πιθανής κυβερνοεπίθεσης που επηρέασε αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνεργαζόμαστε με την κυβέρνησή μας και τους εταίρους μας στον κλάδο, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα το τι συνέβη», δήλωσε.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην 47χρονη βρεφονηπιοκόμο, που κατηγορείτο για ξυλοδαρμό και κακομεταχείριση…