Κυβερνοεπίθεση δημιούργησε προβλήματα σε μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες

Οι Los Angeles Times, η Chicago Tribune, η Wall Street Journal και οι New York Times είναι μερικές από τις αμερικανικές εφημερίδες που επηρεάστηκαν από ιό που έπληξε κοινά συστήματα.

los angeles times

Η κυβερνοεπίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, προκάλεσε αναταράξεις τόσο στο τύπωμα όσο και στη διανομή των εφημερίδων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Los Angeles Times, η επίθεση ξεκίνησε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ οι εφημερίδες που στοχοποιήθηκαν μοιράζονταν την ίδια πλατφόρμα παραγωγής στο Λος Άντζελες.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως διέρρευσαν πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τις πιστωτικές κάρτες πελατών ή άλλα προσωπικά δεδομένα», δήλωσε η εκπρόσωπος της Tribune Publishing, Marisa Kollias.

Στο μεταξύ το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας εξετάζει την υπόθεση, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του Katie Waldman. «Έχουμε ενημερωθεί για καταγγελίες πιθανής κυβερνοεπίθεσης που επηρέασε αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνεργαζόμαστε με την κυβέρνησή μας και τους εταίρους μας στον κλάδο, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα το τι συνέβη», δήλωσε.

Βάσεις 2024: Άνοδος στις χαμηλόβαθμες σχολές – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

6238395

Βάσεις 2024: Άνοδος στις χαμηλόβαθμες σχολές – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

Τη μεγαλύτερη άνοδο σε αριθμό μορίων κατέγραψαν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Δις MVP του NBA (2019, 2020), ο Ελληνας άσος θα συμμετάσχει στο Παρίσι στους πρώτους…