Newsroom

Newsroom

Κραυγή οργής από τον πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα: Αθλιότητες τα όσα γράφονται

Οργισμένος είναι ο πατέρας των τριών παιδιών - «Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται τον πόνο μας» - Σε λίγες ώρες οι τοξικολογικές

358252 358230 358056 image kentrikh 4

Οργισμένος εμφανίστηκε μιλώντας σε ειδησεογραφικό μέσο ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα μετά το δημοσίευμα στο protothema.gr στο οποίο γινόταν λόγος για θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από εισπνοή τοξικού αερίου, επικαλούμενα έκθεση ιατροδικαστή.

Οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν άμεσα από την Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας, με τον Μάνο Δασκαλάκη να προαναγγέλλει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους αναπαράγουν τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Μιλώντας στο tempo24.news ο πατέρας των παιδιών χαρακτηρίζει «αθλιότητα» το άρθρο και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση.

«Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε».

Πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας: «Σε λίγες ώρες θα βγουν οι εξετάσεις της Τζωρτζίνας». 

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, σημείωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και αναμένονται οι ανακοινώσεις. “Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω το ρεπορτάζ. Εγώ όμως ιατροδικαστής πρέπει να περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μιλήσω με βεβαιότητα. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά με τα μέσα της επιστήμης”.

«Η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας θα είναι το “κλειδί” για να ξεκλειδώσει τα ερωτήματα που ήταν αναπάντητα στους δύο άλλους θανάτους» τόνισε.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά