Κραυγή οργής από την Ρένεση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς: «Δώστε πίσω τη δουλειά τους»

Με αφορμή τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας, η Κλέλια Ρένεση τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ της επιστροφής αυτών στην εργασία τους

renesi

Για ακόμα μια φορά η Κλέλια Ρένεση δεν δίστασε να τοποθετηθεί ανοιχτά για ένα ζήτημα που εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών έχει διχάσει τη κοινωνία.  Με μια νέα ανάρτηση η Ρένεση μίλησε ανοιχτά υπέρ της επιστροφής των υγειονομικών από τις αναστολές. 

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση έχει οδηγήσει στην πλήρη άρση των μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας, με τα εναπομείναντα να καταργούνται μετά το Πάσχα, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να μην επιτρέπει στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Με αφορμή αυτή την πραγματικότητα, που μάλιστα έχει οδηγήσει ορισμένους υγειονομικούς σε απεργία πείνας για 21 συνεχόμενες ημέρες, η Κλέλια Ρένεση δεν δίστασε να τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ της επιστροφής αυτών στην εργασία τους.

Η ίδια χαρακτήρισε το κράτος «τυφλό, κουφό και άκαμπτο» και αποκάλυψε θα είναι παρούσα στη συγκέντρωση που θα γίνει  από τους υγειονομικούς έξω από το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, δε δίστασε να επιτεθεί και στα media.

Δείτε όλη την ανάρτηση:

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…