Newsroom

Newsroom

Κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του για 6 μήνες στο σπίτι του – Τους είχε πάρει 63.000 ευρώ

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη 58χρονος δημοτικός υπάλληλος μετά από καταγγελία ότι κρατούσε με τη βία συγγενείς του στο σπίτι του.

5abf37281dc5248d2d8b4737

Σύμφωνα με την καταγγελία 47χρονου και της 48χρονης αδελφής τους, όταν πριν από μήνες είχαν επισκεφτεί τον ξάδελφό τους, εκείνος του κράτησε ομήρους στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου έφευγε το πρωί για τη δουλειά τους, τους έδενε  τα χέρια τους με χειροπέδες και tire ups και όταν επέστρεφε τους αποσπούσε χρήματα, απειλώντας τους ότι θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους. 

Ο άνδρας φέρεται ότι κρατούσε τα δύο ξαδέρφια του ομήρους για 6 – 8 μήνες προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Σύμφωνα με την καταγγελία ανά διαστήματα με την απειλή βίας πήγαινε τον 47χρονο σε τράπεζα και του αποσπούσε χρηματικά ποσά, τα οποία μεταβιβάζονταν στον δικό του τραπεζικό λογαριασμό, όσο και της 23χρονης κόρης του, ποσό που ανέρχεται  ήδη στις  63.000 ευρώ.

Ο 58χρονος συνελήφθη μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, το πρωί του Σαββάτου, ενώ οι δύο αιχμάλωτοί του απελευθερώθηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά