ΑΡ

Αντώνης Ρηγόπουλος

«Κρατικά σκουλήκια»: Ο Μιχαλολιάκος τα έβαλε με τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν (video)

Ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής έχασε την ψυχραιμία του ακούγοντας τα αντιφασιστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής του στο Άργος.

1671301

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της οργάνωσής του στο Άργος.

Σύμφωνα με το jailgoldendawn.com οι χρυσαυγίτες έφτασαν στην πόλη του Άργους με λεωφορείο και αυτοκίνητα υπό αστυνομική προστασία.

Ο Μιχαλολιάκος ανέβηκε στο βήμα υπό τις επευφημίες των λίγων που υποστηρικτών του που ήρθαν στην εκδήλωση, όμως ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος καθώς, τα συνθήματα από την αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα, φαίνεται πως τον αποσυντόνισαν.

«Ας αρχίσουμε την ομιλία μας, όλοι μαζί να ακουστεί δυνατά σε αυτούς που ήρθαν εδώ το σύνθημα: Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δε σας ανήκει», αναφέρει ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης στην αρχή της ομιλίας του.

Ωστόσο τα συνθήματα των αντιφασιστών συνεχίζονται, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να χάνει την «ψυχραιμία» του και να επιδίδεται σε ένα παραλήρημα εναντίον των αστυνομικών.

«Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και αυτοί οι κύριοι που φορούν στολή με το εθνόσημο και τους έφεραν σε απόσταση αναπνοής. Ένα μάτσο αλήτες παρακρατικούς εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας», δήλωσε ο Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στη συνέχεια σε επεισόδια που έγιναν πρόσφατα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όπου τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

«Τέτοια ρεμάλια είναι! Ούτε τους συναδέλφους τους δεν ξέρουν να προστατεύουν. Τη σημαία και το έθνος τα αντιπροσωπεύουμε εμείς και όχι τα κρατικά σκουλήκια που υπηρετούν σήμερα τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε από μικροφώνου.

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…