Κραουνάκης: «Ο Τσίπρας έπρεπε να ρίξει μπουφλάρα» – Γιατί αγαπώ τον Πολάκη (video)

Χείμαρρος ο Σταμάτης Κραουνάκης, μίλησε στην Αναστασία Γιάμαλη για όλους και για όλα

Κραουνάκης

Για όλους και για όλα μίλησε χθες το βράδυ ο Σταμάτη Κραουνάκης στο Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη, με τον σπουδαίο καλλιτέχνη να μην μασά τα λόγια του και να δίνει απολαυστικές απαντήσεις σε πάρα πολλά ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο μουσικοσυνθέτης έκανε αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που αποθεώθηκε με όλο τον κόσμο παρόντα και την άλλη μέρα τα σουσούμια του χέσανε το σαλόνι, γιατί δεν έριξε μια μπουφλάρα;», ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν ψήφισε Στέφανο Κασσελάκη, αλλά βλέπει έναν άνθρωπο που προσπαθεί και δίνει και όλοι τον βρίζουν.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, έγινε και αναφορά στον Παύλο Πολάκη, τον οποίο όπως δήλωσε αγαπάει πάρα πολύ, τονίζοντας ότι αυτός θα έκανε χειρότερα και ότι ο πρώην υπουργός υγείας ήταν ο μοναδικός που έκανε αντιπολίτευση και ότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολύ ευγενικός κιόλας.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο Πολάκης μου αρέσει γιατί έχει κάτι απ’ τον τρόπο μου. Είναι o μόνος που μίλαγε σαν δημοκράτης και ο μόνος που έκανε αποκαλύψεις και αντιπολίτευση. Εγώ θα έκανα πολύ χειρότερα.

Σταμάτης Κραουνάκης – «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί»

Όταν η κουβέντα πήγε στο ΠΑΣΟΚ ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί αλλά και το ίδιο το κόμμα δεν μπορεί, καθώς έδειξε ποιο είναι όταν πούλαγε τη χώρα στο παρελθόν τονίζοντας ότι έχει μαρτυρίες για αυτό, ενώ επισήμανε «Δεν είναι Παπανδρέου ο Ανδρουλάκης. Τον παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης και ούτε μια μπουφλάρα δεν έριξε».

Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία. Αφού πρώτα είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγοράζει τη στήριξη που έχει, μετέπειτα μίλησε και για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αναρωτήθηκε πώς γίνεται να είναι πολιτικός και να παίρνει 600.000 σταυρούς.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη

Οι ειδήσεις σήμερα:

Τζένα Ορτέγκα: Δίχασε η ερωτική της σκηνή με τον 52χρονο Φρίμαν – «Αηδιαστική» γράφουν στο Twitter

Έκρηξη Πορτοσάλτε για Κανάκη: «Εμάς τους χυδαίους θα μας είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα» (video)

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του

Καιρός: Αλλάζει ξανά πρόσωπο – Έρχονται χιόνια και μεγάλος όγκος νερού (video)