Κούγιας: Κόλαφος για τη δίκη Πισπιρίγκου – «Θα γίνει πρόεδρος Εφετών ο Ευαγγελάτος»

Ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να σχολιάσει με καυστικό τρόπο την έκταση που έχει πάρει η δίκη στα μέσα ενημέρωσης

Κούγιας 1

Ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για μία ιστορική δίκη ενώ χαρακτήρισε «όνειδος» αυτήν την υπόθεση για τη δικαιοσύνη.

«Δεν τηρήθηκε ούτε μία λέξη από αυτά που προβλέπονται για την προανάκριση και ανάκριση», δήλωσε εμφατικά ο κ. Κούγιας και συνέχισε την αγόρευσή του εξαπολύοντας επίθεση στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Κ.Τσιάρα, τον οποίο χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο», τον εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη τον οποίο χαρακτήρισε «ασυνείδητο», ενώ τα βέλη κινήθηκαν και κατά των γιατρών.

«Η κα κατηγορουμένη ζητά από εσάς όταν αποφασίσετε να κοιμάστε ήσυχοι. Να αποφασίσετε με τη συνείδησή σας και όχι με βάση όσα ακούστηκαν στις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Έστω και την ύστατη στιγμή και γι’ αυτό σας κοιτώ στα μάτια.

Είναι παγκόσμιο γεγονός μία μητέρα να κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της. Δεν είμαι βέβαιος, έχω αγωνία εάν έχετε συνειδητοποιήσει την κατηγορία, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχει κάνει όσα αναγράφει το βούλευμα. Θα πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι», ανέφερε στη συνέχεια.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη Πισπιρίγκου

Ένταση υπήρξε όταν ο γνωστός ποινικολόγος άρχισε να διαμαρτύρεται επειδή αντιλήφθηκε μία ένορκο και την εισαγγελέα να κοιτούν τα κινητά τηλέφωνά τους.

Πρόεδρος: Ηρεμήστε, μην έχετε ένταση.

Αλ.Κούγιας: Θα κάνω το καθήκον μου, δεν θα ανεχθώ διακοπή. Μαζεύω την οργή μου 13 μήνες σε μια προκατειλημμένη διαδικασία.

«Κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, η ανάκριση και η προανάκριση έγιναν εδώ στο δικαστήριο. Το ζητούμενο είναι να δικαστεί η κα κατηγορουμένη και όχι να καταδικαστεί.

Το ερώτημα δεν είναι από τι πέθανε η Τζωρτζίνα, αλλά εάν η κατηγορούμενη σκότωσε την Τζωρτζίνα», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ συμπλήρωσε πώς «η κατηγορούμενη δεν συντάσσεται με την εισαγγελική πρόταση και εμμένει στην αθωότητά της».

Κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του θέλοντας να σχολιάσει την έκταση που πήρε η υπόθεση στα ΜΜΕ, είπε πως με τις επικείμενες αλλαγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης «θα γίνει Πρόεδρος Εφετών ο κ.Ευαγγελάτος, η κα Στεφανίδου θα γίνει Πρόεδρος Πρωτοδικών και Ειδική Σύμβουλος στο Υπ. Δικαιοσύνης θα τοποθετηθεί η κα Κουτσελίνη».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου παρέδωσε εγγράφως στο δικαστήριο το κείμενο της αγόρευσής του και κάλεσε τους ενόρκους πριν αποφασίσουν να το μελετήσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι Documento – Κουτί της Πανδώρας: «Ως εδώ με την αθλιότητα»

Τζωρτζάκης: Ένταση στον Λιάγκα – «Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που πέρασε η λογοκρισία» (video)

Γλυφάδα: «Μου είπε να φύγω γιατί έχω καλή οικογένεια και δεν θέλει να με σκοτώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία (video)

Πρωτοφανές περιστατικό: Βουλευτής της ΝΔ απείλησε καθηγητή σχολείου – «Θα σε τελειώσω» (video)

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…