Κόντρα Τσίπρα – Θεοδωράκη για διορισμούς σε εφορίες και επιθεωρητές (βίντεο)

Πως διόριζε εφοριακούς ως γ.γ. Εσόδων, 

st

Πως διόριζε εφοριακούς ως γ.γ. Εσόδων, κατόπιν εντολών που δεχόταν από κομματικά στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου κατηγόρησε το βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ο Αλέξης Τσίπρας. Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση πως αγνόησε το διαγωνισμό για τις θέσεις των περιφερειακών διευθυντών παιδείας, επιλέγοντας ημετέρους. 

Στο πλαίσιο της ερώτησής του προς τον πρωθυπουργό για θέματα παιδείας, ο επικεφαλής του “Ποταμιού” κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ενώ υπήρξε ανοιχτός διαγωνισμός για τις θέσεις των περιφερειακών διευθυντών παιδείας στον οποίο κατατέθησαν 400 βιογραφικά, οι θέσεις καλύφθηκαν από στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. 

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του απάντησε πως δεν μπορεί το Ποτάμι να κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση για κομματοκρατία όταν αυτή βρίσκεται στην εξουσία μόλις 3 μήνες κατά τους οποίους δεν έχει αλλάξει πρόσωπα της προηγούμενης κυβέρνησης από θέσεις-κλειδιά κι αντίτεινε τις καταγγελίες κατά του βουλευτή του  “Ποταμιού” Χάρη Θεοχάρη. «Ο κ. Θεοχάρης ως γενικός γραμματέας των δημοσίων εσόδων έπαιρνε τα emails των κομματικών στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης για να διορίζει εφοριακούς», κατήγγειλε ο πρωθυπουργός με τον κ. Θεοχάρη να κινείται προς την πλευρά του Σταύρου Θεοδώρακη και να έχει συνομιλία με τον επικεφαλής του  “Ποταμιού”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

 

 

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, eurokinissi

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…