Κόντρα Κούγια-Κανέλλη για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή – «Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του ξανακάνεις διαφήμιση» (Video)

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κουγιά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη.

kanelli kougias

Κατά τη διάρκεια σχολιασμού των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων και πιο συγκεκριμένα, την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή, επικράτησε μεγάλη ένταση επικράτησε μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Λιάνας Κανέλλη.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Ακούω συνεχώς -και το λέω σαν ένας άνθρωπος που υπηρετώ τον νόμο- το θέμα της εισόδου των Σπαρτιατών στη Βουλή και το ερώτημά μου είναι, εάν πραγματικά όλοι αυτοί που μιλούν γι’ αυτό το θέμα, έχουν διαβάσει το ελληνικό Σύνταγμα. Κι επειδή πραγματικά αυτό που συνέβη με πρωτοβουλία του Μάκη (Βορίδη) με την αλλαγή και την τροποίηση της νομοθεσίας, ήταν λυσιτελές στην πραγματικότητα.

Γιατί ήρκησαν λίγες ημέρες για να αλλάξουν το όνομα οι προηγούμενοι, οι οποίοι ήταν πράγματι φασίστες και ναζιστές και να είναι αυτή τη στιγμή στη Βουλή με ένα ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που κανείς θα προέβλεπε. Σε μια δημοκρατία δεν μπορείς να αντιδράσεις. Ίσως είναι καλύτερα να είναι στο προσκήνιο οι ναζιστές, οι φασίστες και να μπορεί να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός στη Βουλή. Δυστυχώς, έτσι είναι η δημοκρατία».

Οι παραπάνω δηλώσεις του Αλέξη Κουγιά προκάλεσαν την εντονότατη αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη.

«Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του ξανακάνεις διαφήμιση. Με τον ίδιο τρόπο κάνατε διαφήμιση όλοι σας. Δύο κουβέντες θα πω μόνο κι αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη, σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε προσωπικό. Άφησέ με να τελειώσω! Δεν θα το παίξω το παιχνιδάκι αυτό. Διαφημίστηκε ο Κασιδάρης έκλειστος μέσα στις φυλακές, ως πιθανός να μπει ή να μην μπει σε ψηφοδέλτιο; Να φτιάξουμε νόμο ή δεν θα φτιάξουμε νόμο; Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα, με νομικά τερτίπια; Οι φασίστες πολεμιούνται στα σωματεία, στους δρόμους, στις δουλειές», απάντησε η Λιάνα Κανέλλη, με τον Αλέξη Κούγια να της απαντά ότι δεν μπορεί να γίνει.

«Αυτή τη στιγμή ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η χώρα και ο κόσμος ολόκληρος έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκ@τά στην επιφάνεια».

Σε αυτή την πρότασή της, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε εκ νέου ότι πρόκειται για δημοκρατία και δεν απαγορεύεται ο κόσμος να στηρίξει τα ακροδεξιά μορφώματα, ρωτώντας την επίμονα «γιατί απαγορεύεται».

Δείτε το βίντεο:

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…