Κόντρα Κολυδά – Μαρουσάκη για την πρόγνωση μιας νέας κακοκαιρίας στη Θεσσαλία

Ο Θοδωρής Κολυδάς φάνηκε ενοχλημένος από την πρόγνωση Μαρουσάκη

5962561

Η κακοκαιρία Daniel έχει αφήσει ανεξίτηλα για πάντα τα σημάδια της στη Θεσσαλία με κατοίκους και συνεργεία να παλεύουν μέχρι και σήμερα με σκοπό να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν συντομότερο οι απίστευτες ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Ο Κλέαρχοσ Μαρουσάκης στη πρόγνωση του για τις επόμενες μέρες χτύπησε «καμπανάκι κινδύνου» καθώς έκανε λόγο για μια νέα κακοκαιρία που «θα φέρει και πάλι αρκετή βροχή στη Θεσσαλία από την ερχόμενη εβδομάδα».

Ο μετεωρολόγος προειδοποίησε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα η χώρα θα επηρεαστεί από μια νέα κακοκαιρία που σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έχει την ίδια ένταση με αυτή που προκάλεσε αυτές τις τεράστιες καταστροφές.

«Φαίνεται να κατεβαίνει μια διαταραχή από την Κεντρική Ευρώπη, θα πέσουν περισσότερες βροχές και θα πέσει και η θερμοκρασία. Επειδή όμως δυστυχώς αυτή την εποχή είναι ζεστές οι θάλασσές μας, τα κύματα κακοκαιριών αποκτούν περισσότερη ενέργεια ή μεγαλύτερη ένταση πάνω από το νερό. Άρα σίγουρα αν θα προκύψει μια κακοκαιρία θα έχει και αυτή κάποια ένταση».

Δείτε την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Ωστόσο, ο διευθυντής της ΕΜΥ  Θοδωρής Κολυδάς διαφώνησε με την παραπάνω πρόγνωση και όπως έγραψε στο Twitter, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αν και θάχουμε βροχές, δεν προβλέπεται κάτι σημαντικό.Πιο συγκεκριμένα έγραψε «Δεν θα έχουμε σημαντικά ύψη βροχής σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, Βόλο και Λάρισα. Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Μάλιστα με νέα συνάρτηση, τόνισε πως τα μετεωγράμματα Καρδίτσας, Τρικάλων, Βόλου και Λάρισας δεν προβλέπουν σημαντικά ύψη βροχής.

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

irakleio aeroplano

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

Ο φακός του neakriti.gr και της ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε μοναδικές εικόνες με αεροπλάνα που κάνουν…

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

gaza 11 1320x880 1

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν ωστόσο μετά το τέλος της πορείας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να…