Κόντρα Χρυσής Αυγής – Καμίνη για τη διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα

[…]

Κόντρα μεταξύ του δήμου Αθηναίων και της Χρυσής Αυγής έχει ξέσπασε με αφορμή τη δωρεάν διανομή τροφίμων από στελέχη του κόμματος το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.

Ενώ η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε κανονικά παρουσία και βουλευτών του κόμματος ο δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να δώσει επίσημη άδεια με το σκεπτικό όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος ότι : «Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση».

Η Χρυσή Αυγή απάντησε σε υψηλούς τόνους εκδίδοντας ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής». Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής κλείνει λέγοντας : «Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις “απαγορεύσεις” των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.»


Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς