Newsroom

Newsroom

Κόντρα Χρυσής Αυγής – Καμίνη για τη διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα

Κόντρα μεταξύ του δήμου Αθηναίων και της Χρυσής Αυγής έχει ξέσπασε με αφορμή τη δωρεάν διανομή τροφίμων από στελέχη του…

Κόντρα μεταξύ του δήμου Αθηναίων και της Χρυσής Αυγής έχει ξέσπασε με αφορμή τη δωρεάν διανομή τροφίμων από στελέχη του κόμματος το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.

Ενώ η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε κανονικά παρουσία και βουλευτών του κόμματος ο δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να δώσει επίσημη άδεια με το σκεπτικό όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος ότι : «Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση».

Η Χρυσή Αυγή απάντησε σε υψηλούς τόνους εκδίδοντας ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής». Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής κλείνει λέγοντας : «Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις “απαγορεύσεις” των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.»


Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…